Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Salami er så vidt jeg vet rått kjøtt (spekepølse), det samme tror jeg fårepølse er. Vet ikke med svartpølse. Oppdaga også at pastrami er rått kjøtt (etter å ha spist det i tre dager :-( ) Prøvde å finne en liste hos mattilsynet, de har lagd offisielle matråd til gravide, men de skriver bare i generelle vendinger om rått kjøtt.

Dvs en bør sjekke hvordan hver enkelt ting er produsert, evt sjekke med produsenten.

 

For øvrig har vel norsk salami tradisjon for å være ganske safe, mens italiensk salami (som jeg dessverre også har spist fordi jeg var korttenkt) kanskje er et hakk skumlere - i alle fall mye mer vanlig med sånn type infeksjon i Sør-Europa enn i Norge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...