Gå til innhold

sjokoladekake..fryses med glasur?


Anbefalte innlegg

Skrevet

hmm..lenge siden jeg har fryst kake nå,merker jeg.. men kan glasuren på før den fryses eller burde jeg ta på glasur når den skal serveres?? greit å ha noen kaker liggende når vesla kommer til verden!:) bakte 50 skolebrød igår:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville ha fryst UTEN glasur.. tror det ser best ut og smaker best..

Skrevet

Går helt fint å fryse med glasur!!! Vil du dele sjokoladekakeoppskriften? :)

Skrevet

hehe..prøvde ferdig sjokoladekake-miks (langpanne) fra Toro denne gangen!:) vet ikke om jeg likte glasuren helt,men glir nok ned;) kaka ligger i frysa med glasur:)

Skrevet

d er ikke lenge siden jeg frøys ei kjempego kake med glasur..som jeg fant her inne foressten:)

å den var liiiiike go med glasur..så d har ingenting å bety:)

Skrevet

Ingenting er som frossen sjokoladekake méd glasur... Bare tin den i romtemperatur 15 min eller noe, det er helt nice!

 

Altså; Jeg fryser alltid med glasur!

Skrevet

Hmm..må bare spørre har aldri fryst ned hjemmebakt kake før:)

 

Fryser dere ned i serveringsstykker? hva pakker dere den inn i?

Skrevet

jeg pleier å dele opp langpanna i fire deler og fryse dette ned i fryseposer eller bokser:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...