Bebis120408+150511 Skrevet 1. april 2008 #1 Skrevet 1. april 2008 hmm..lenge siden jeg har fryst kake nå,merker jeg.. men kan glasuren på før den fryses eller burde jeg ta på glasur når den skal serveres?? greit å ha noen kaker liggende når vesla kommer til verden! bakte 50 skolebrød igår:)
**Ma** Skrevet 1. april 2008 #3 Skrevet 1. april 2008 Jeg ville ha fryst UTEN glasur.. tror det ser best ut og smaker best..
Thea-81 Skrevet 1. april 2008 #4 Skrevet 1. april 2008 Går helt fint å fryse med glasur!!! Vil du dele sjokoladekakeoppskriften?
Bebis120408+150511 Skrevet 1. april 2008 Forfatter #5 Skrevet 1. april 2008 hehe..prøvde ferdig sjokoladekake-miks (langpanne) fra Toro denne gangen! vet ikke om jeg likte glasuren helt,men glir nok ned;) kaka ligger i frysa med glasur:)
Gjest Skrevet 1. april 2008 #6 Skrevet 1. april 2008 d er ikke lenge siden jeg frøys ei kjempego kake med glasur..som jeg fant her inne foressten:) å den var liiiiike go med glasur..så d har ingenting å bety:)
PiaL Skrevet 1. april 2008 #7 Skrevet 1. april 2008 Ingenting er som frossen sjokoladekake méd glasur... Bare tin den i romtemperatur 15 min eller noe, det er helt nice! Altså; Jeg fryser alltid med glasur!
LykkeLimam Skrevet 1. april 2008 #8 Skrevet 1. april 2008 Hmm..må bare spørre har aldri fryst ned hjemmebakt kake før:) Fryser dere ned i serveringsstykker? hva pakker dere den inn i?
Bebis120408+150511 Skrevet 1. april 2008 Forfatter #9 Skrevet 1. april 2008 jeg pleier å dele opp langpanna i fire deler og fryse dette ned i fryseposer eller bokser:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå