Gå til innhold

Kyllingkjøttdeig som gikk ut på dato igår, ville du ha brukt den?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er usikker her nå, den ser og lukter helt fint ut. Men tør jeg å bruke den? Gidder ikke å gå på butikken og kjøpe en ny.

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg hadde nok frosset den, og brukt det en annen dag

Gjest calendulac
Skrevet

Hvis den lukter greit og ser fin ut ville jeg brukt den. Bare pass på å steke den godt.

Skrevet

Best før er en veiledende dato og ingen absolutt grense.

Ser den fin ut og lukter den fint, så er den nok det.

Bruk i vei.

Skrevet

Går sikkert helt fint!

Skrevet

JEG hadde brukt den.

Annonse

Skrevet

Er sikkert ikke farlig,men jeg ville ikke gjort det (med mindre den hadde ligget i fryseren da),men jeg er veldig skeptisk til mat som har gått ut på dato da,hehe,..(da snakker vi om siste forbruksdag,ikke best før..)

Skrevet

Nei, det hadde jeg ikke gjort.

Og jeg er vel ikke mest hysterisk. Men kjøttvarer tar jeg seriøst.

Men så har jeg blitt matforgiftet da- fra kylling. Så fått litt respekt etter å ha hatt omgangssyke i over en mnd hele gjengen....:S

Skrevet

Kom fram til at jeg ikke bruker den. Den var kanskje litt forandret i fargen, så jeg tør ikke ta sjansen. Får heller bare lage noe annet.

Skrevet

Jeg hadde brukt den. Du kjenner fort om den lukter dårlig.

Skrevet

Ja, da så, om den er synlig dårlig - kast den!! Hehe....

Skrevet

Hallooo?? Det er jo ikke "best før" men "holdbar til" på slike ting!!

Annonse

Skrevet

Hadde uten tvil brukt den, men vært nøye på at den ble gjennomstekt og at jeg ikke rørte den rå deigen med hendene eller noe annet som jeg igjen brukte til noe annet før det var vasket.

Så lenge den har ligget i kjøleskapet hele tiden ville jeg ikke hat noen betenkligheter.

Gjest Sekretøsa
Skrevet

Om den har vært oppbevart i kjøleskapet, så hadde jeg fint brukt den. Selvølgelig under den forusetning at den så fin ut, og lukta godt :) Trenger ikke være hysterisk ;o)

Skrevet

Nei, det hadde jeg ikke...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...