temine Skrevet 27. mars 2008 #1 Skrevet 27. mars 2008 Neon som har oppskrift på dette? Har en del seifilet liggende, og fikk så voldsomt lyst på å ha det til middag i dag. Eneste er at jeg aner ikke hvordan det lages?? Er det bare hvitsaus med fiskebiter i? Skal jeg koke/steke fisken først, eller skal den kokes i sausen?
<3Elise070508, Adrian 290909<3 Skrevet 27. mars 2008 #2 Skrevet 27. mars 2008 hei, plukkfisk er potetstappe med kokt fisk i, du må koke fisken først og rense den for bein=)
<3Elise070508, Adrian 290909<3 Skrevet 27. mars 2008 #3 Skrevet 27. mars 2008 det er forresten kanon godt med stekt bacon til...=)
Gjest Skrevet 27. mars 2008 #4 Skrevet 27. mars 2008 her er min kjempegode oppskrift:) koker seff fisken først..å rensker den veldig nøye hehe så koker jeg poteret å litt gulerøtter å stamper dette når d er kokt..så sper jeg med melk,har i en go klatt m smør og oppi dette har jeg og finhakka løk..så kanskje en skvett fløte hvis jeg har..så har jeg fisken oppi.. mmmmm kjempegodt.. ja seff smak til med salt og pepper
temine Skrevet 27. mars 2008 Forfatter #5 Skrevet 27. mars 2008 Takk:) Blir fiskepinner med grønnsaker og pasta i dag, men plukkfisken din i morgen;)
Gjest Skrevet 27. mars 2008 #6 Skrevet 27. mars 2008 nå fikk du meg på plukkfisk tanker hehe så dette må jeg snart ha..ungene elsker d og:) med flatbrød til mmm:) hjemmelaga mat er joobest lykke til da:)
prinsesse08 Skrevet 27. mars 2008 #7 Skrevet 27. mars 2008 vi lager plukkfisk i bhg der jeg jobber og barna elsker det. Kok poteter i melk ha oppi purreløk og ferdig renset fisk stamp alt sammen og ha oppi rømme rett før servering smak til med salt og pepper mmm..deilig
Anonym bruker Skrevet 30. april 2018 #8 Skrevet 30. april 2018 På 27.03.2008 den 22.01, prinsesse08 skrev: vi lager plukkfisk i bhg der jeg jobber og barna elsker det. Kok poteter i melk ha oppi purreløk og ferdig renset fisk stamp alt sammen og ha oppi rømme rett før servering smak til med salt og pepper mmm..deilig hvor mye rømme bruker du? Anonymkode: 55ca9...f53
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå