Anonym bruker Skrevet 21. mars 2008 #1 Skrevet 21. mars 2008 Hva har dere i da, og hva har dere ikke i? Veldig grovt, litt grovt eller fint? Hva slags type korn? baker dere brød eller rundstykker) Spiser dere og babyen det samme brødet, eller baker eget til babyen?
~Maja Mor~ Skrevet 21. mars 2008 #2 Skrevet 21. mars 2008 Jeg baker :-) Jeg bruker ca 300 g mel sammalt hvete fin/grov. Har også litt kli oppi. Så er det 700 g hvetemel. Jeg spiser det samme brødet! Har faktisk noen i ovnen nå :-)
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2008 #3 Skrevet 21. mars 2008 vi baker ja. men har aldri tenkt på at hun må ha "spesialbrød" baker halvgrovt. gir hun ikke skorpe enda da (ca 9mnd gammel nå)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå