r r r Skrevet 18. mars 2008 #1 Skrevet 18. mars 2008 Har ei baketakke som jeg stort sett bruker til å steke lapper/sveler. Har prøvd meg på tjukklefse en gang og bakte gjærbakst som heter settekaker/helledrivere. Men hva annet kan den brukes til? Noen som har tips og oppskrifter. Syns det er litt ille å ha fått en dyr takke som nesten ikke brukes.
lenej :o) Skrevet 18. mars 2008 #2 Skrevet 18. mars 2008 du kan jo bake lefser, tynnlefser/hvitlefser da.. eller flatbrød.. hører de erfarne bakerne, de baker aldri forskjellige ting på ei takke. de baker KUN lefser på en, osv...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå