Gå til innhold

tilbehør til kyllingfilet...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bruker å rulle bacon rundt kyllingfileten, fester den med tanpirkere.

Steker den på pannen, så den får en stekeskorpe.

Legger den i ildfast form, og setter den i ovnen ca 20 minutter på 200 grader.

Som tilbehør er det godt med både pasta med en sopp saus og wok grønnsaker, bakte poteter med salat og en saus, poteter oppskjært i båter som stekes i ovnen med mye olivenolje, og med gresksalat og gresk dressing som tilbehør..

Ris er også godt, enten med en salat eller grønnsaker :-)

Men ville prøvd en annen saus en bèrnesaus, så mange gode kylling sauser.

Bretange forresten er veldig god :-)

om du tar BBQ saus på kylling fileen og setter den i ovnen på 225 grader i ca 25 min (opptint)

koker pasta og hakker opp en god salat blander den avkjølte pastaen med salaten = pastasalat og legger fileen opp å vips kjemmpe god middag som ikke er avansert :)

Annonse

tusen takk for masse inspirerende ideer:o) mikser litt tips jeg, så nå har jeg kommet fram til at det blir:

*Kyllingfilet med ost inni, surret i bacon

*stekte potetbåte

*Freste grønnsaker bestående av: løk,hvitløk,sjampinjong,paprika og blomkål

*Holandaise saus:o)

 

namnam

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...