Kókuszdió Skrevet 15. mars 2008 #1 Skrevet 15. mars 2008 Skal liksom stivpiske faenskapet..... Kan liksågodt bare kaste hele dritten nå eller? Søren meg laga bunn , gele og alt:(
Tommage♀♂ Skrevet 15. mars 2008 #2 Skrevet 15. mars 2008 Da må du piske til tidenens morgen desverre=/
Kókuszdió Skrevet 15. mars 2008 Forfatter #3 Skrevet 15. mars 2008 Åh så utrolig kjedelig.... er det ingenting jeg kan gjøre for å redde ostekaka nå? Jeg kommer meg ikke ut å kjøpe ny fløte.....
Tommage♀♂ Skrevet 15. mars 2008 #4 Skrevet 15. mars 2008 Tja, du kan jo prøve å blande fløten med tykningsmiddel og gelantin, men jeg aner ikke hvordan resultatet vil bli=/
Kókuszdió Skrevet 15. mars 2008 Forfatter #5 Skrevet 15. mars 2008 BLe skikkelig skikkelig deppa nå. Står her med kakebunn og geleog alt:( Hva skjer om jeg bare lager den med matfløten da, tar litt mindre fløte og litt mer rømme og ost... stivner det ikke i kjøleskape da? :(
❤ mamma til 2 ❤ Skrevet 15. mars 2008 #6 Skrevet 15. mars 2008 har du en ekstra pk gele? så kanskje du kan bruke den i fløten da stivner den i allefall men vet ikke hvordan det blir. jeg bruker gele og vanlig fløte i ostekaka mi
Gjest Skrevet 15. mars 2008 #7 Skrevet 15. mars 2008 Eggehviter! Pisk eggehviter og ha det i sammen med litt sukker og "litt" av fløten eller litt rømme! Det går bra, skal du se. )
Gjest Skrevet 15. mars 2008 #8 Skrevet 15. mars 2008 Sikker på at det ikke er matfløte du står og pisker nå? Jeg hadde kjøpt feil, og skulle lage riskrem på julaften. Satte igang kjøkkenmaskina for å piske og etter noen minutter gikk jeg bort for å se om den var ferdig, men ingenting hadde skjedd! Jeg ble helt på gråten, for dette var den første jula jeg skulle lage maten og hele svigerfamilien skulle komme og spise med oss. "Jeg kan ikke piske krem engang!" hylte jeg høyt og gråtkvalt. Det var en liten stemme som hvisket meg i øret: "du pisker matfløte, og den kan ikke bli til krem" Gjett om jeg ble letta da, styrtet opp på butikken og laga verdens beste riskrem
Kókuszdió Skrevet 15. mars 2008 Forfatter #9 Skrevet 15. mars 2008 Marikanari !!!! Takk !! Men her må det inn med t skje........ akkurat hva skal jeg gjøre? Jeg stoler på deg. Gjør det nå..........
Gjest Skrevet 15. mars 2008 #10 Skrevet 15. mars 2008 Nei så teit jeg er.... Tenkt at jeg ikke såg MATFLØTE i overskriften din da... *sukk* Mitt råd: gi opp
Gjest Skrevet 15. mars 2008 #11 Skrevet 15. mars 2008 Dersom det er en pakke fløte du skulle ha hatt i kaken så ville jeg ha pisket tre store eggehviter stivt som bare det, så har du i ca to ss matfløte og en eller to ss rømme/creme fraiche hvis du har, samt en ss melis. Det burde funke som søren. )
Gjest Skrevet 15. mars 2008 #12 Skrevet 15. mars 2008 Hvis du skal ha gele i selve kaken, ikke bare oppå, så kan du ha enda mindre vann i gelèen også. Jo mindre du har i eggehvitene jo stivere kaken blir.
Kókuszdió Skrevet 15. mars 2008 Forfatter #13 Skrevet 15. mars 2008 http://www.kakeprat.no/index.php?option=com_content&task=view&id=95 Her er oppskriften.......
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå