Gå til innhold

Jeg står jo her å pisker MATFLØTE til ostekaka...................


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal liksom stivpiske faenskapet..... Kan liksågodt bare kaste hele dritten nå eller? Søren meg laga bunn , gele og alt:(

Fortsetter under...

Skrevet

Da må du piske til tidenens morgen desverre=/

Skrevet

Åh så utrolig kjedelig.... er det ingenting jeg kan gjøre for å redde ostekaka nå?

Jeg kommer meg ikke ut å kjøpe ny fløte.....

Skrevet

Tja, du kan jo prøve å blande fløten med tykningsmiddel og gelantin, men jeg aner ikke hvordan resultatet vil bli=/

Skrevet

BLe skikkelig skikkelig deppa nå. Står her med kakebunn og geleog alt:( Hva skjer om jeg bare lager den med matfløten da, tar litt mindre fløte og litt mer rømme og ost... stivner det ikke i kjøleskape da?

 

:(:(

Skrevet

har du en ekstra pk gele? så kanskje du kan bruke den i fløten da stivner den i allefall men vet ikke hvordan det blir. jeg bruker gele og vanlig fløte i ostekaka mi

Annonse

Skrevet

Eggehviter! Pisk eggehviter og ha det i sammen med litt sukker og "litt" av fløten eller litt rømme! Det går bra, skal du se. :o)

Skrevet

Sikker på at det ikke er matfløte du står og pisker nå?

 

Jeg hadde kjøpt feil, og skulle lage riskrem på julaften. Satte igang kjøkkenmaskina for å piske og etter noen minutter gikk jeg bort for å se om den var ferdig, men ingenting hadde skjedd! Jeg ble helt på gråten, for dette var den første jula jeg skulle lage maten og hele svigerfamilien skulle komme og spise med oss. "Jeg kan ikke piske krem engang!" hylte jeg høyt og gråtkvalt. Det var en liten stemme som hvisket meg i øret: "du pisker matfløte, og den kan ikke bli til krem" Gjett om jeg ble letta da, styrtet opp på butikken og laga verdens beste riskrem :)

Skrevet

Marikanari !!!!

Takk !! Men her må det inn med t skje........ akkurat hva skal jeg gjøre?

Jeg stoler på deg. Gjør det nå..........

Skrevet

Nei så teit jeg er.... Tenkt at jeg ikke såg MATFLØTE i overskriften din da... *sukk*

 

Mitt råd: gi opp ;)

Skrevet

Dersom det er en pakke fløte du skulle ha hatt i kaken så ville jeg ha pisket tre store eggehviter stivt som bare det, så har du i ca to ss matfløte og en eller to ss rømme/creme fraiche hvis du har, samt en ss melis. Det burde funke som søren. :o)

Skrevet

Hvis du skal ha gele i selve kaken, ikke bare oppå, så kan du ha enda mindre vann i gelèen også. Jo mindre du har i eggehvitene jo stivere kaken blir.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...