Maren - på overtid Skrevet 12. mars 2008 #1 Skrevet 12. mars 2008 Noen som kan hjelpe en husmor i nød ) Hvor lenge skal koteletter stekes i stekeovn? Grader? I ildfast form?
Randi86*Salt og Pepper' Skrevet 12. mars 2008 #2 Skrevet 12. mars 2008 Ikke så lenge siden jeg spurte om akkurat det samme Hadde dem inni på 180 grader fulgte ikke noe tid, bare snudde dem innimellom, så fort når de var ferdig, jeg hadde dem i en ildfastform med litt smør på hver kotelett..
Tante Gustava Skrevet 12. mars 2008 #3 Skrevet 12. mars 2008 Legg de på rist. Ca 200 grader. Ha ildfast form/langpanne under med poteter, oppskjærte grønnsaker etc. Da drypper fettet ned på grønnsakene, og de blir bare helt herlige. Jeg steker i 40 min, snur kotelettene etter halve tiden.
VenterNummer2 Skrevet 12. mars 2008 #4 Skrevet 12. mars 2008 Jeg foretrekker å steke kotelettene litt på stekepanne først, slik at de holder seg mer saftige. Er nok å bare brune de litt, så kan de stekes ca 30 min i stekeovn.
Bolla med lille nurket. Skrevet 12. mars 2008 #5 Skrevet 12. mars 2008 jeg beregner minst 45-60 min på 180 grader og har vann i en langpanne under kotelettene.
Mrs.HvorErNøkleneMine? Skrevet 12. mars 2008 #6 Skrevet 12. mars 2008 du må iallefall huske å brune de litt på stekepanne før du hiver de i ovnen.. Eller kan de lett bli tørr og smakløs.. Når du bruner de så lukker du all "saften" eller hva det nå kalles, inne i koteletten sånn at blir mør og fin:)
Sasiemta ♀ ♀ ♂ Skrevet 12. mars 2008 #7 Skrevet 12. mars 2008 Jeg steker de først NESTEN helt gjennom på stekepanna. Deretter setter jeg de midt i stekeovnen på 180 grader i 20-30 minutter... Nyyydelig, og kjempesaftige!!! Legger de i en ildfast form, på rista...
mamma til 2 skjønnheter Skrevet 13. mars 2008 #8 Skrevet 13. mars 2008 Ta koteletter og kryddre dem. Legg de i ei langpanne med en god klatt smør og en kopp med vann (ca 3 dl). Stekes på 150 grader i 50 min. Snues etter 25 min. Så tar du FLØTE (vanlig piskefløte) og heller oppi langpanna og setter opp varmen maximalt i 10 min. Sil ut susen og ta i sukkerkulør. Vips så har du saus og hærlige saftige koteletter :-) PS: Aldri stek svinekjøtt sammen med løk. Da kommer smaken av "typisk"svin frem (urin aktig)
mamma til 2 skjønnheter Skrevet 13. mars 2008 #9 Skrevet 13. mars 2008 Mente at de skulle være inne i ovnen i 1,5 time !! Ikke 50 min !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå