MamiMaribel Skrevet 9. mars 2008 #1 Skrevet 9. mars 2008 Er det noe i veien for å bruke brunt farin i kanelsnurrer ? I deigen brukte jeg hvitt sukker, men oppdaget at jeg ikke har nok til fyllet. Virker brunt sukker på samme måte som hvitt ? Eller vil det kanskje smelte helt og bare renne ut av snurrene ?.......-) Prøvde en gang med brunt farin i brownies, men da ble konsistensen helt annerledes enn med hvitt; litt kort på en måte...-)
Gjest Skrevet 9. mars 2008 #2 Skrevet 9. mars 2008 Brun farin vil ikke gi samme resultat og ja det vil smelte.
MamiMaribel Skrevet 9. mars 2008 Forfatter #3 Skrevet 9. mars 2008 Mistenkte det, ja. Da får jeg vralte meg avsted til butikken allikevel, hihi:-D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå