Gå til innhold

Bake kanelsnurrer med brunt farin ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noe i veien for å bruke brunt farin i kanelsnurrer ?

I deigen brukte jeg hvitt sukker, men oppdaget at jeg ikke har nok til fyllet.

Virker brunt sukker på samme måte som hvitt ? Eller vil det kanskje smelte helt og bare renne ut av snurrene ?.......-)

 

Prøvde en gang med brunt farin i brownies, men da ble konsistensen helt annerledes enn med hvitt; litt kort på en måte...-)

Skrevet

Brun farin vil ikke gi samme resultat og ja det vil smelte.

Skrevet

Mistenkte det, ja.

Da får jeg vralte meg avsted til butikken allikevel, hihi:-D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...