LilleTrolle Skrevet 4. mars 2008 #2 Skrevet 4. mars 2008 Til en viss grad. Bunnen er sunnere, har mer fiber og er litt mektigere. Resten er akkurat det samme som "vanlig" pizza, og speltpizza'en som nå er på markedet inneholder like mye sukker som all annen pizza. Fedon Lindberg-pizzaen var sunnere, men den synes å ha forsvunnet fra butikkene.
beibiblue Skrevet 4. mars 2008 #3 Skrevet 4. mars 2008 hvis du lager pizzabunnen selv med halvparten hvetemel, og halvparten div grovt mel + litt vann, olje og salt, så vil jeg nok si at det må vel være det sunneste =) Og så smaker det kjempe godt=) hehe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå