mammamia<3 Skrevet 3. mars 2008 #1 Skrevet 3. mars 2008 hvorfor maisgrøten (eneste jeg har brukt med morsmelk) blir så inni hampen tynn når en bruker morsmelk?? Med de andre ungene mine har jeg måtte gå over til mme til grøt for med mm ble det jo bare suppe.
futte (tm) Skrevet 3. mars 2008 #2 Skrevet 3. mars 2008 Det er enzymer i morsmelken som skal hjelpe å bryte ned maten. Dette gjør at grøten blir bare suppe etterhvert når du blander med morsmelk.
mammamia<3 Skrevet 3. mars 2008 Forfatter #3 Skrevet 3. mars 2008 Tusen takk for svar :-) Lærte noe nytt idag også :-D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå