2-barns mor Skrevet 29. februar 2008 #1 Skrevet 29. februar 2008 Tenker ikke på gulrot, blomkål osv. de såkalte vanlige grønnsakene, men noe som er lettvint og som smaker litt.
Gjest Skrevet 29. februar 2008 #2 Skrevet 29. februar 2008 Hva slags saus skal du ha da? Og hva slags poteter/tilsvarende?
2-barns mor Skrevet 29. februar 2008 Forfatter #4 Skrevet 29. februar 2008 Vet ikke åssen saus ennå, men tenkte råstekte poteter.
Queen_of_the_road*2_gull Skrevet 29. februar 2008 #5 Skrevet 29. februar 2008 Eller brokkoli, i litt store buketter. Ser flott ut og smaker godt.
ScaryMama Skrevet 29. februar 2008 #7 Skrevet 29. februar 2008 Henger meg på asparges forslaget! Men brokkoli er også godt altså... Eller rosenkål! Det er bare dødsdigg!
ToPrinsesser<3 Skrevet 29. februar 2008 #9 Skrevet 29. februar 2008 Jeg brukte asparges (kokoes 3-4min) og denne oppskriften på saus som jeg fant på matprat.no; Saus: 1 pose sjysaus 1 stk. grønt eple i små biter 1 ts tørket timian
Sjokoladekaka Skrevet 29. februar 2008 #10 Skrevet 29. februar 2008 wok/steik squash, paprika og rødløk. Eller pakke inn f eks paprika, sherrytomater og rødløk i alu.folie, med litt pepper, salt og ein smørklatt og ha det i steikeovnen mens du lagar resten:)
Lekamøia Skrevet 29. februar 2008 #11 Skrevet 29. februar 2008 Jeg ville ha valgt grønne, ferske asparges. Skyll godt, kutt av en liten bit nederst og legg dem i fosskokende vann uten salt, men med noen dråper sitron i. Kok 1-2 minutter, og ha de rett i iskaldt vann, gjerne med isbiter i noen sekunder (for å stoppe kokeprosessen). De skal være mørkegrønne og litt crispy når de er ferdige.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå