Gå til innhold

Hvordan steke røkt svinekam?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei!

Mamma koker den(!) og sper jevning i krafta, men svigermors oppskrift er sååå mye bedre!!!

 

Legg pepra og salta svinekam i en stekepose sammen med et glass vann, den er jo salta men litt ekstra gjør kraften bedre! Klipp et lite hull i et hjørne som ligger høyere slik at krafta ikke renner ut, og stek 1,5-2 timer ved 200 grader.

 

Ta ut den ferdigstekte kammen og hell krafta over i en liten gryte, så jevner jeg denne med vann+mel og 2ss creme fraiche/0,5 dlfløte. Og kok i 10 min.

 

Serveer med blomkål, gullerøtter og erterstuing! Kjempegodt!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...