Gå til innhold

Hvordan steke røkt svinekam?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan steker dere svinekamen (ferdig utbenet fra butikken), og hva har dere av tilbehør?

Fortsetter under...

Skrevet

Hei!

Mamma koker den(!) og sper jevning i krafta, men svigermors oppskrift er sååå mye bedre!!!

 

Legg pepra og salta svinekam i en stekepose sammen med et glass vann, den er jo salta men litt ekstra gjør kraften bedre! Klipp et lite hull i et hjørne som ligger høyere slik at krafta ikke renner ut, og stek 1,5-2 timer ved 200 grader.

 

Ta ut den ferdigstekte kammen og hell krafta over i en liten gryte, så jevner jeg denne med vann+mel og 2ss creme fraiche/0,5 dlfløte. Og kok i 10 min.

 

Serveer med blomkål, gullerøtter og erterstuing! Kjempegodt!!!

Skrevet

oooooooii, den hørtes bra ut... den skal jeg bruke.. da blir det svinekam her på søndag. Tuuusen takk :0)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...