Anonym bruker Skrevet 29. februar 2008 #1 Skrevet 29. februar 2008 Hvordan steker dere svinekamen (ferdig utbenet fra butikken), og hva har dere av tilbehør?
Den lille blå smurfen Skrevet 29. februar 2008 #2 Skrevet 29. februar 2008 Hei! Mamma koker den(!) og sper jevning i krafta, men svigermors oppskrift er sååå mye bedre!!! Legg pepra og salta svinekam i en stekepose sammen med et glass vann, den er jo salta men litt ekstra gjør kraften bedre! Klipp et lite hull i et hjørne som ligger høyere slik at krafta ikke renner ut, og stek 1,5-2 timer ved 200 grader. Ta ut den ferdigstekte kammen og hell krafta over i en liten gryte, så jevner jeg denne med vann+mel og 2ss creme fraiche/0,5 dlfløte. Og kok i 10 min. Serveer med blomkål, gullerøtter og erterstuing! Kjempegodt!!!
Nordlyspar♥ Skrevet 29. februar 2008 #3 Skrevet 29. februar 2008 oooooooii, den hørtes bra ut... den skal jeg bruke.. da blir det svinekam her på søndag. Tuuusen takk :0)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå