Anonym bruker Skrevet 28. februar 2008 #1 Del Skrevet 28. februar 2008 . Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
L@boline Skrevet 28. februar 2008 #2 Del Skrevet 28. februar 2008 Jeg ville stekt den i ovnen med strømpe på. Ha et steketermometer i så du vet når den er ferdig. Husker ikke hva slags temperatur den skal ha når den er ferdig, men gå inn på www.matprat.no så finner du helt sikkert svar. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Schuppa og Linemor+junibaby Skrevet 28. februar 2008 #3 Del Skrevet 28. februar 2008 Hei Du må svi den i panne før du putter den i ovnen. Ellers siver all kjøttsaften ut. Putt steketermometer inn i enden, helt til bånn. Stek på 175 gr til termometer viser mellom 70 og 75 grader. da er den rosa tror jeg. Gjelder i hvertfall oksestek. Lykke til. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993490 Del på andre sider Flere delingsvalg…
L@boline Skrevet 28. februar 2008 #4 Del Skrevet 28. februar 2008 Svinestek skal være gjennomstekt :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Schuppa og Linemor+junibaby Skrevet 28. februar 2008 #5 Del Skrevet 28. februar 2008 Hva man ikke lærer her inne ! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
L@boline Skrevet 28. februar 2008 #6 Del Skrevet 28. februar 2008 Jepp :-). Favoritten min er lammestek med hvitløk og potetbåter eller fløtegratinerte poteter. Mmmmmmmmmm. Men så skal jeg jo ikke spise rosastekt kjøtt nå da. Lurer på om jeg ikke må gjøre et unntak i påsken :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993704 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2008 #7 Del Skrevet 28. februar 2008 stek med strømpa på, gjerne i en stekepose, så blir den saftigere. stapp gjerne noen løkringer og gulrotskiver oppi,som gir god smak. og gni steken godt inn med salt og pepper. når du syns du har tatt på rikelig, så ta litt til....den trenger endel krydder;))) når du bruker pose bevarer du mer av kraften som gir grunnlag for deilig saus. jevn med maisenna, juks litt med sukkerkulør og bruk en skvett fløte.....evt spe med litt mere vann om den er sterk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993810 Del på andre sider Flere delingsvalg…
volvo-mamma Skrevet 28. februar 2008 #8 Del Skrevet 28. februar 2008 Tek med strømpen på smør den inn med pepper og olje ha den i langpanne med litt vann en gulerot og en løk,trenger ikke skrelle grønnsakene eller dele dem du trenger heller ikke steke steken på stekepannen.. Ha steketermometer i og stek den på 180 grader til termometere vieser170 grader ha ovenen på grill og stek til termometere viser 180 grader (dette går relativt fort) Man regner ca en timer steketid per kg kjøtt... Bruk skyet i pannen til å spe ut sausen du lager (om det er ferdig saus så bytt ut vann på "oppskriften" )med skyet i lang pannen server med surkål og gjerne rosenkål og poteter (anbefaler mandelpoteter men de er litt dyre) God middager Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136993455-har-kj%C3%B8pt-en-svinestek-som-ligger-i-en-hyssingstr%C3%B8mpe-hvordan-tilbereder-jeg-den-koker-man-den-eller-skal-den-stekes-skal-str%C3%B8mpa-v%C3%A6re-p%C3%A5-h%C3%A5per-noen-kan-svare-kjempefort/#findComment-136993880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå