Pampers123 Skrevet 28. februar 2008 #2 Skrevet 28. februar 2008 175 grader. Må sikkert stå et par timer. Har du ikke steketermometer?
Gjest irismor Skrevet 28. februar 2008 #3 Skrevet 28. februar 2008 Har du steketermometer? Hvis ja så plugg det inn i steken og langstek den på ca 100 grader til steken har den temperaturen du ønsker. Legg den i langpanne og skjær opp gulrøtter og løk og legg rundt steken. Lag saus av stekesjyen namnam =)
arbeidsuhellet14.juli Skrevet 28. februar 2008 #4 Skrevet 28. februar 2008 Jeg bruker å sette den nest nederst på ca 180-200 grader med et steketermometer opp i stussen. Skal vel være ca 65-70 grader da den er klar. Like viktig som å steike den, er å la den hvile etterpå før du skjærer i den. Slik at kjøttet trekker saften inn i seg.
Lavendel*06*10* Skrevet 28. februar 2008 Forfatter #6 Skrevet 28. februar 2008 Har ikke termometer nei :/ Men da prøver jeg 75 grader i 2 timer???
Gjest irismor Skrevet 28. februar 2008 #8 Skrevet 28. februar 2008 Da vil du få en rå stek. Prøv ca 175 grader i 2 timer la steken hvile minimum 15 minutter etter steking før du skjærer i den. =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå