Gå til innhold

Hva inneholder deres påskelunsj ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hæ ?

Nå må jeg le! :-)

Det er kanskje bare meg som går rundt og tror at alle har påskelunsjer i fleng:-D

Typisk meg!

 

Men ja.....jeg er vant til påskelunsj:-) Da er bordet fullt av mat,(som et lite koldtbord ?) vi spiser og koser oss, går lang tur hvis været er bra, og setter oss rett til det ferdige bordet igjen og spiser videre etterpå, hehe....så har vi kaker og kaffi senere... et laaaaangt etegilde! :-D

Hva vi har avhenger litt av hvor vi er og hvor mange... pleier ofte å be en "haug" venner og famile og da blir det fullt opp... mye forskjellig kjøttpålegg, røkelaks, spekemat etc og selvfølgelig egg i div varianter.

Eggerøre, eggefat ( halve kokte egg pyntet med div kaviar etc). Som en type buffe/koldtbord lunsj. Noen salater mv.. blir litt avh av hva man har lyst på når vi handler inn siste runde før påske og hvor planlagt besøket er..

 

 

Annonse

har gjort, husker ikke helt eksakt ( har bestemors gamle håndskrevne kokebok med bla dette på hytta ;-)

tar halve kokte egg, tar ut plommen og blander med div godt.. hakket dill, kaviar, hakket ansjos etc og fyller tilbake i den kokte halve eggehvitten, mener hun har en "voksen"variant med noe litt sterkere i også men husker ikke helt i farten hva... ( bare at mannfolka tror jeg er gal når jeg finner noe gammelt i barskapet.. Går sikkert fint ann å prøve seg litt frem selv også ?

holdt på å glemme at vi "alltid" har sånne lefseruller: vestkantlefse eller vanlig lefse smurt med en blanding av røkelaks, smøreost og hakket dill med sitron og pepper , kutta opp i "munnfull"biter, kjempegodt !

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...