Anonym bruker Skrevet 23. februar 2008 #1 Del Skrevet 23. februar 2008 Har gafla innpå i mengder frem til nå, da jeg har vært så kvalm og har hatt behov for salt. Plutselig kom en tanke snikende innpå meg om at dette er noe man bør holde seg unna? Da dette ikke er kokt, stekt osv. Vet jo man ikke skal spise spekeskinke og gravet mat, men salami, da??? (Ikke skrem vettet av meg nå da!) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136941364-kan-man-spise-salami/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2008 #2 Del Skrevet 23. februar 2008 Norsk salami er laget av kjøtt som har vært dypfryst og er helt trygt å spise. Vet det har vært mange diskusjoner her om akkurat dette. sendte derfor mail til Spis og Gilde og fikk til svar at det er helt trygt pga at det har vært fryst og derfor ikke inneholder toxoplasmose. Salami skal alikevel spises ferskest mulig som alt annet kjøttpålegg så det ikke utvikles høye konsentrater av listeriabakterien i det. Kos deg med salamien din:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136941364-kan-man-spise-salami/#findComment-136942668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nr2iNovember Skrevet 23. februar 2008 #3 Del Skrevet 23. februar 2008 Jeg spurte legen min i går. Hun sa at det mest sannsynlig ikke er farlig, MEN det KAN inneholde farlige bakterier, så hun anbefalte på det sterkeste å holde seg unna. Så jeg gjør det. Så får jeg bare gleeeede meg til å spise spekemat igjen etter at jeg har født Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136941364-kan-man-spise-salami/#findComment-136943487 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå