Anonym bruker Skrevet 20. februar 2008 #1 Del Skrevet 20. februar 2008 Noen som vet? Gjelder det kokt skinke også f.eks? Blir gal av advarsler og skriverier!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136914357-hva-er-farlig-med-vakumpakket-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten80 gutt 08 og gutt 10 Skrevet 20. februar 2008 #2 Del Skrevet 20. februar 2008 Det er ikke farlig å spise kokt skinke, men du skal passe på at den ikke har ligget forlenge åpen i kjøleskapet. Pass på holdbarhets datoen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136914357-hva-er-farlig-med-vakumpakket-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-136914545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten80 gutt 08 og gutt 10 Skrevet 20. februar 2008 #3 Del Skrevet 20. februar 2008 Fant dette på matportalen.no Du som er gravid bør spise oppskåret kjøttpålegg ferskest mulig for å redusere risikoen for å få i deg skadelige bakterier. Sjekk holdbarhetsdatoen. Oppskåret kjøttpålegg utgjør også en større risiko enn helt kjøtt når det gjelde Listeria. Unngå derfor oppskåret, vakuumpakket kjøttpålegg mot slutten av holdbarhetstiden. Vakuumpakket kjøttpålegg har flere ukers holdbarhet. Hvis pålegget er smittet av Listeria kan dermed mengden bakterier vokse til skadelig nivåer. Enkelte bearbeidede matvarer med lang holdbarhetstid som spises uten videre varmebehandling, er mulige risikoprodukter. Slike matvarer er vakuumpakket kjøttpålegg, gravlaks, røkelaks, rakefisk og upasteuriserte meieriprodukter, spesielt mykoster og blåmuggoster. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136914357-hva-er-farlig-med-vakumpakket-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-136914970 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå