Gå til innhold

Hvordan lager du makaronistuing?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte at det kunne vært godt i dag:o)

Skrevet

Dytter litt:o)

 

Kunne tenkt meg å lage med hvit saus fra pose, for det har jeg. Men vet ikke hvordan...

Skrevet

Jeg bruker bare å lage vanlig hvit saus, men tykkere enn vanlig.. Så koker jeg makaroni og har oppi. Voilà.

Skrevet

Tja hvorfor ikke ;o)

 

Men kom gjerne med oppskrifter hvis noen andre har da:o)

Skrevet

Ha et par ts sukker oppi også. Det er veldig godt!

Skrevet

Jeg pleier å lage makaroni og pølsestuing..

 

Lager tykk hvit saus, har i salt og pepper.

Koker opp makaroni og har i dette.

Ha i en type pølse du liker godt.

 

Jeg pleier også å ha oppi purre. Det gir veldig god smak.

 

Skrevet

Tusen takk. Da skal jeg kutte litt purre også.

 

Sukker? hmmm hehhee hørtes litt rart ut, men kan kanskje prøve. ;0)

Skrevet

Litt revetmuskatnøtt er også et must syns jeg:)

Skrevet

Ja det er godt i hvit saus.

 

Men hvordan gjør jeg det da tro?

 

I sausen skal det være 7 dl melk, skal jeg bare ha oppi 4 eller noe da?

Skrevet

Gi blaffen i posen og lag saus av melk og mel, så kjenner du når den blir passe tjukk?

 

Men joa, en posesaus vil nok også bli tykkere om du har i mindre melk.

Skrevet

Jo jeg kunne kanskje gjort det om jeg hadde giddi...

Skrevet

Ta oppi 4 dl melk så sper du på med posepulveret til du får passe tykkelse;)

Skrevet

det går jo like raskt å lage hvit saus fra bunnen av som fra pakke:) Den blir veldig salt om du reduserer væske mengden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...