Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 #1 Skrevet 19. februar 2008 Tenkte at det kunne vært godt i dag:o)
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 Forfatter #2 Skrevet 19. februar 2008 Dytter litt:o) Kunne tenkt meg å lage med hvit saus fra pose, for det har jeg. Men vet ikke hvordan...
Silja FullFres McQueen Skrevet 19. februar 2008 #3 Skrevet 19. februar 2008 Jeg bruker bare å lage vanlig hvit saus, men tykkere enn vanlig.. Så koker jeg makaroni og har oppi. Voilà.
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 Forfatter #4 Skrevet 19. februar 2008 Tja hvorfor ikke ;o) Men kom gjerne med oppskrifter hvis noen andre har da:o)
Renate77 ♥med gutt og jente♥ Skrevet 19. februar 2008 #5 Skrevet 19. februar 2008 Ha et par ts sukker oppi også. Det er veldig godt!
Shabby Cheap Chic Skrevet 19. februar 2008 #6 Skrevet 19. februar 2008 Jeg pleier å lage makaroni og pølsestuing.. Lager tykk hvit saus, har i salt og pepper. Koker opp makaroni og har i dette. Ha i en type pølse du liker godt. Jeg pleier også å ha oppi purre. Det gir veldig god smak.
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 Forfatter #7 Skrevet 19. februar 2008 Tusen takk. Da skal jeg kutte litt purre også. Sukker? hmmm hehhee hørtes litt rart ut, men kan kanskje prøve. ;0)
*Smiley* Skrevet 19. februar 2008 #8 Skrevet 19. februar 2008 Litt revetmuskatnøtt er også et must syns jeg:)
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 Forfatter #9 Skrevet 19. februar 2008 Ja det er godt i hvit saus. Men hvordan gjør jeg det da tro? I sausen skal det være 7 dl melk, skal jeg bare ha oppi 4 eller noe da?
Gjest ->>- Skrevet 19. februar 2008 #10 Skrevet 19. februar 2008 Gi blaffen i posen og lag saus av melk og mel, så kjenner du når den blir passe tjukk? Men joa, en posesaus vil nok også bli tykkere om du har i mindre melk.
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2008 Forfatter #11 Skrevet 19. februar 2008 Jo jeg kunne kanskje gjort det om jeg hadde giddi...
*Smiley* Skrevet 19. februar 2008 #12 Skrevet 19. februar 2008 Ta oppi 4 dl melk så sper du på med posepulveret til du får passe tykkelse;)
Gjest Skrevet 19. februar 2008 #13 Skrevet 19. februar 2008 det går jo like raskt å lage hvit saus fra bunnen av som fra pakke:) Den blir veldig salt om du reduserer væske mengden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå