Gå til innhold

Hva er du best i ? å bake eller kokkelere..


Anbefalte innlegg

Jeg er flinkest i å bake, kan bake det meste.MEN å lage middag eller kokkelere annen mat...hahahaha det er spennende det....Hadde svigerfar på middag idag, Det ble fløte gratinerte poteter fra pose og bayonne skinke....Jeg er like flau hver gang jeg har svigers på besøk....Kokk er jeg garantert ikke.....Skal ha jente klubb på torsdag og jeg gruer meg skikkelig..Alle har jo DE rettene...så kommer jeg....

Satser på en god kake iallefall....

Fortsetter under...

Pulver og halvfabrikata er jo supert det hihi

 

Er egentlig ganske møkklei all matlaging jeg, selv om det slettes ikke synes :o)

 

Hvis du skal ha klubb så er vel det gjerne om kvelden.... og da må man ha litt enkel mat :o)

 

Stekt kjøttdeig med taco-krydder i en form, litt rømme oppå der, nachos oppå der igjen og så litt ost. 10 min i ovnen for gratinering.

En enkel salat med rømme og salsa til.

fort gjort og smaker deilig :o)

 

Og god kake og en kopp te er jo drømmen da!

 

Tenker de andre damene dine sier: Fy søren, skulle ønske jeg kunne lage så gode kaker som Idefix kan jeg...

Kaker er jeg bare rett og slett helt elendig på......men gjærbakst kan jeg:-)

 

Å kokkelere på kjøkkenet derimot elsker jeg og har vært så heldig å finne en mann som også elsker det. Så her kappes vi om å lage deilig mat og jeg ser jo jammen sånn ut også etterhvert:-)

 

Men det enkle er ofte det beste har jeg funnet ut:-)

 

Bare de rette smakene er satt sammen:-)

Siden jeg er utdannet kokk, så må det vel være å kokkelere :-). Men jeg er veldig glad i å bake, også. Bruker egentlig sjelden poser av forskjellige slag, men de kan være gode å bruke som grunnlag i forskjellige retter. Og barna forlanger avogtil diverse.. f eks grandiosa. Før var jeg fanatisk, men har måttet bli littt rundere i kantene med årene. Har jo en mann som avogtil må trå til når jeg jobber seint, da er det spaghettisaus osv

 

Synes nå mye av det er godt, men de kan være ganske salt, så jeg har lært mannen min å ta ekstra vann i og røre inn maizena-jevner i, så tar vi heller ekstra krydderier selv oppi :-)

 

Tips til klubb-mat: club sandwich med kylling, aiioli, tomat og salat

 

Det kan lages på forhånd, legges på brettene, så er det bare å riste dem i ovn på hver side, og vips så har du super-god, kvessen mat ;-)

Annonse

Jeg liker best å bake. Boller og rundstykker er kanskje favoritter. God gjærbakst er nydelig. Men kaker er også godt: Sjokoladekake, brownies, ostekake, verdens beste, snickerskake osv.osv. Ikke rart at det blir noen kilo ekstra å dra på.

Kokkelering er jeg ikke noe flink på. Hele svigerfamilien min er skikkelige middagsmennesker og jeg tør nesten aldri å invitere på middag, for jeg er redd det ikke blir orntlig. Men egentlig får jeg jo etterhvert til mye der også. - øvelse gjør mester-- He he

Hmmmm...jeg er vel ikke best til noen en av delene.Synes det er gørrkjedelig å lage mat. Bake gjør jeg til bursdager :))

 

Men jeg kan da lage...men så er jeg så heldig å ha en samboer som stortrives med å lage mat,han synes det er kjempegøy. Han liker godt å lage gjærbakst også.

Og da er ikke jeg vanskelig og kranglete ;)

 

Hverdagsmaten gjør vi stort sett sammen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...