Tante Sofie # Skrevet 17. februar 2008 #1 Del Skrevet 17. februar 2008 Fikk det på restaurant, var såååå godt! Har stekt i stekepanne selv en gang, men de ble harde, mer chips...og så tok det så lang tid, måtte gjøre det i flere omganger for å få plass til å steke alt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136877215-noen-som-vet-hvordan-en-lager-pannestekte-poteter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grigri m/3 gutter Skrevet 17. februar 2008 #2 Del Skrevet 17. februar 2008 Når vi lager det, forkoker vi potetene til de er nesten kokt, den må ikke være myk og falle fra hverndre, da blir det bare mos. Så slår vi av vannet og avkjøler litt, skjærer dem i passe skiver og steker i masse olje i stekepanne. Du må nesten gjøre det i flere omganger for å få dem stekt, og helle ha alt i panna til slutt for å varme opp før servering. Vi bruker finhakket hvitløk (masse!) i panna også, men ha det i mot slutten så de ikke blir svidd. Du må ha i olje etterhvert som den forsvinner eler så blir de tørre og harde. Det går også an å steke i andefett eller noe sånt...vet ikke om man får tak i det i Norge. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136877215-noen-som-vet-hvordan-en-lager-pannestekte-poteter/#findComment-136877264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tante Sofie # Skrevet 17. februar 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 17. februar 2008 Flott, da må jeg nesten begynne nå, hehe...kanskje jeg skal lage båtpoteter heller, forresten , kjappere det... Men tusen takk for svar! Forresten kanskje jeg kan legge det hele på langpanne med olje i stekeovnen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136877215-noen-som-vet-hvordan-en-lager-pannestekte-poteter/#findComment-136877349 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grigri m/3 gutter Skrevet 17. februar 2008 #4 Del Skrevet 17. februar 2008 Ovnsstekte poteter er også godt, men det blir ikke helt det samme. De får liksom tynnere stekeskorpe og ikke på alle sider hvis du ikke tar ut og snur da. Vi lager det når vi steker hel kylling, putter tykke potetskiver rundt kyllingen i langpanne, har på et vann opp til et par cm, krydrer, har på olje også, og ha i MANGE urenskede, hele hvitløksbåter og stek en time. NAM det blir så godt! Pass da på at potetene blir gjennomstekte, ikke ha for tykke skiver. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136877215-noen-som-vet-hvordan-en-lager-pannestekte-poteter/#findComment-136877865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå