Lucie*OgGuttaBoys* Skrevet 14. februar 2008 #1 Skrevet 14. februar 2008 E helt tom her og treng hjelp...
petite fleur Skrevet 14. februar 2008 #2 Skrevet 14. februar 2008 Kjøttkaker m ertestuing kjøttdeig og spaghetti torsk i form wok fiskeburger pølsegrateng
Fire småtroll Skrevet 14. februar 2008 #3 Skrevet 14. februar 2008 seibiff med løk lasagne omelett og rundstykker fiskegrateng taco biff med båtpoteter hjemmelagede kjøttkaker
Chiabatta Skrevet 14. februar 2008 #4 Skrevet 14. februar 2008 Sørg for å variere middager, slik at dere hver uke får i dere kjøtt, fisk og kylling. Da blir det også lettere å tenke ut hva dere skal ha.
Gjest Skrevet 14. februar 2008 #5 Skrevet 14. februar 2008 Planlegg salatene og grønnsakene du trenger i løpet av uka. En halv paprika der osv...penger å spare på det og alt blir brukt opp. Pytt-i-panne med potetrester fra en annen middag: server med enten en salat, eller littsopp og div. Fiskemiddag: Torskefilet (f,eks) dippes i et piska egg krydra med salt og pepper og så i griljermel eller knust kavring og cornflakes, eller brødsmuler. Stekes i panna. Pitabrød eller mmmm hjemmelaget nanbrød åpnes: Inn med fisken salat, rød løk-sliver , tomat, agurk- hva du nå vil ha. Dressing og ost etter smak. Ovnsstekt gourmetkylling med hjemmelaget potetmos og tilbehør som ønsket. Fløtesaus lages på skyen i langpanna (kok den ut med vann) og eventuelt litt ekstra buljong. Ta vare på alle kyllingrestene! Alle! Kyllingsuppe: kok kraft på kyllingrestene, sammen med det du ønsker. Jeg bruker sellerirot, div.urter, hel pepper, salt, løk grovkuttet (med skall-flott fargesetter) og hvitløk. gulrot. Sil kraften og lag suppe en dag du ønsker det, med eller uten kyllingkjøtt. Jeg bruker kyllingfilet, småhakket gulrot, sellerirot og persillerot, finhakket løk og store potetbiter, servert med grovt brytebrød. Prøv å sette opp menyer, som sørger for at du får brukt opp all maten. Man trenger sjeldent en hel brokkoli, hvis man også skal ha andre grønnsaker- da bør man ha det flere ganger, så alt blir brukt opp. Pølserester kan brukes i pytt-i-panne. Ris til stekt ris, osv.
Dotten Skrevet 14. februar 2008 #6 Skrevet 14. februar 2008 Koteletter med tilbehør (surkål, poteter, gulrøtter osv.) Pannekaker og tomatsuppe (ev. ertesuppe) Fiskeboller i hvit saus Tortillalefse fylt med kjøttdeig, svinefilébiter eller biff, pluss salat, tomat, paprika, mais osv. Ev. pitabrød Kokt torsk Stekt sei Masse godt. Kommer ikke på mer akkurat nå
Gjest Skrevet 14. februar 2008 #7 Skrevet 14. februar 2008 http://82.134.118.107:8080/middag/start.aspx eller art og taste, der kan du også få mange tips.
Gjest Skrevet 14. februar 2008 #8 Skrevet 14. februar 2008 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_AVANSERT
mimmi`80 - 07 & 09 Skrevet 14. februar 2008 #10 Skrevet 14. februar 2008 fiskeboller i hvit saus fiskegrateng karbonadekaker- stekt løk kylling og ris med bernaise saus kyllinggryte pasta og kjøttdeig laks og rømme seibiff med stekt løk og rømmesaus kjøttkaker i brun saus koteletter taco nachos lasagne pizza
Himmel og hav Skrevet 14. februar 2008 #11 Skrevet 14. februar 2008 Her er min middagsplan for neste uke: Røkte kjøttpølser av kalkun, poteter og kålrabistappe Stekt laks med ris, grønnsaker og parisiennesaus Kjøttdeiglapskaus Fiskepudding i hvit saus med bacon, poteter og grønnsaker Resten av lapskausen fra onsdag + pannekaker Hjemmelaget pizza Rogan Josh med lam, ris og nanbrød
LINDA*** Skrevet 14. februar 2008 #12 Skrevet 14. februar 2008 MANDAG: Lapskaus TIRSDAG: Seibiff m/løk ONSDAG: Kjøttpudding TORSDAG: Flesk FREDAG: Biff Stroganof gryte LØRDAG: Tikka Masala (kylling) SØNDAG: Koteletter m/poteter & soppsaus MANDAG: Sodd TIRSDAG: Fiskekaker ONSDAG: Kjøttkaker TORSDAG: Spaghetti & kjøttsaus FREDAG: Kyllingfilet m/ris & bernaise LØRDAG: Løvbiff m/ chips & bernaise SØNDAG: Invitèr fam. på skinkesteik! MANDAG: Pølser & potetmos TIRSDAG: Laksefilét ONSDAG: Farsekaker TORSDAG: Kyllinglår stekt selv i ovn FREDAG: Biff shop seuy m/ ris LØRDAG: Entrecote m/ bakt potet SØNDAG: Thai wok m/ kylling Det var det jeg kom på i farta:)
mamma til twins Skrevet 14. februar 2008 #13 Skrevet 14. februar 2008 Pølsegryte Laks med potet, agurksalat og rømme Wok med kylling Pannekaker og tomatsuppe Fiskegrateng Taco Pasta og kjøttsaus Fiskekaker med makaronistuing og brun saus
Lekamøia Skrevet 14. februar 2008 #14 Skrevet 14. februar 2008 Ta en dypdykk i frysener, og planlegg menyen ut fra hva du har der. Da blir det billigere og du får brukt opp det du har i fryseren -Mandag: Ovsnbakt fiskepudding me/dampet kål, kokte på poteter og smeltet smør m/gressløk - Tirsdag: Wok m/kylling, grønnsaker og nudler - Onsdag: Aspargessuppe m/ grove rundstykker og hvitløkssmør (posesuppe som du har masse friske, grønne asparges i) - Torsdag: Ovnsbakt laksefilèt m/ ris, brokkoli og en god fiskesaus - Fredag: Pastasalat (enten vegetar eller med kylling eller fisk) og grove rundstykker m/hvitløkssmør - Lørdag: Pasta med hjemmelaget kjøttsaus og salat - Søndag: Hel kylling (delt i 2) i romertopfel (eller annen form m lokk) - legg lag på lag med poteter i skiver, squash i skiver, løk i ringer og paprika i strimler og krydder/urter. Kyllingen marinerer du i olje, sennep og krydder fra dagen før og legger på toppen. Stekes til kyllingen er ferdig og potetene er møre. Server grønn salat og krydderrømme til.
Lucie*OgGuttaBoys* Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #15 Skrevet 15. februar 2008 Tusen takk jenter.. Her ska det bli middag...
Mamsen&LillePrinsen Skrevet 15. februar 2008 #16 Skrevet 15. februar 2008 Dag 1. Pølse med brød Dag 2. Taco Dag 3. Hamburger Dag 4. Pannekaker Dag 5. Wraps Dag 6. Tomatsuppe Dag 7. Fiskepinner
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå