NyttNick Skrevet 12. februar 2008 #1 Del Skrevet 12. februar 2008 Har skaffet meg cocosa, men vet ikke helt hvordan jeg skal få det ned. Prøvde å smake på det med skje men det var ikke så vellykket.hehe Noen tips om hva slags mat jeg kan bruke det i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trollmor & trollungene Skrevet 12. februar 2008 #2 Del Skrevet 12. februar 2008 Flere tips inne på lavkarbo.no. Noen tilsetter det i kaffen eller spiser det ret fra boksen. Et annet tips var å blande 86% sjokolade med cocosa og fryse ned i isbitterninger..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NyttNick Skrevet 13. februar 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 13. februar 2008 Ok.. Ska sjekke på lavkarbo:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå