NyttNick Skrevet 12. februar 2008 #1 Skrevet 12. februar 2008 Har skaffet meg cocosa, men vet ikke helt hvordan jeg skal få det ned. Prøvde å smake på det med skje men det var ikke så vellykket.hehe Noen tips om hva slags mat jeg kan bruke det i?
trollmor & trollungene Skrevet 12. februar 2008 #2 Skrevet 12. februar 2008 Flere tips inne på lavkarbo.no. Noen tilsetter det i kaffen eller spiser det ret fra boksen. Et annet tips var å blande 86% sjokolade med cocosa og fryse ned i isbitterninger.....
NyttNick Skrevet 13. februar 2008 Forfatter #3 Skrevet 13. februar 2008 Ok.. Ska sjekke på lavkarbo:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå