frøken blå Skrevet 12. februar 2008 #1 Skrevet 12. februar 2008 Når man har salt kjøtt til liksom.... Ser ikke helt sammenhengen her! Og beklager at jeg laget innlegg nr ørten idag, om komle, raspeball, salt kjøtt, dupp, dipp, dott, flesk, svor, bacon.... Ja, u name it....
Sjokoladekaka Skrevet 12. februar 2008 #2 Skrevet 12. februar 2008 mmmm... det er berre godt:) du kan også bruke sirup:) Her i området er det heilt vanlig.
frøken blå Skrevet 12. februar 2008 Forfatter #3 Skrevet 12. februar 2008 Så middagen blir søt OG salt?
Sjokoladekaka Skrevet 12. februar 2008 #4 Skrevet 12. februar 2008 ja, smak det, så forstår du:) sirup gjev faktisk ein betre smak enn sukker:) som vi seier til ungane når dei ikkje vil smake nye ting; berre smake ein liten bit...., så kan du seie om det er godt eller ikkje;).
Sjokoladekaka Skrevet 12. februar 2008 #5 Skrevet 12. februar 2008 PS! søtt og salt er ikkje motsetnader. bittert er det motsette. salt smågodt er jo litt søtt også
Piri Skrevet 12. februar 2008 #6 Skrevet 12. februar 2008 USJ! Tørre ballen er jo ikke noe god, jo. Må ha maaaaaaasssssssseeeeee sukker på! nammenamm:)
Samsyn, Camilla og Therese Skrevet 12. februar 2008 #7 Skrevet 12. februar 2008 Komle med sukker på har jeg aldri hørt om. Men KOMPE derimot med sukker på er vanlig på sørlandet :-) Kompe er større enn komle, og har kun saltflesk i midten, serveres ikke med annet tilbehør enn f.eks sukker eller smør. Selv spiser jeg den med smør til NAMNAM Komle er jo noe helt annet, den er med fleskedott, og serveres med saltkjøtt vossakorv og kålerabi....NAMNAM :-)
UnePune äntligen hemma! Skrevet 12. februar 2008 #8 Skrevet 12. februar 2008 Mamma lager komper =) Og vi dypper de i smelta smør og sukker!!! Skikkelig sunt, hehe...er det mer igjen til dagen derpå kutter vi de i skiver, og spiser på samme måte. Der bestemor bor har de ketchup på - har alltid vært gla i ketchup, men aldri tenkt på å ha det på kompe!!!
Odine! Skrevet 12. februar 2008 #9 Skrevet 12. februar 2008 Kompe(av potet) er godt med sukker og smør. Og kulturmelk. Jeg har noen minner om at man tok eddik på sukkeret, men det praktiserer jeg ikke. Fikk veldig lyst på kompe nå.
Odine! Skrevet 12. februar 2008 #10 Skrevet 12. februar 2008 Og dagen etterpå skjærer man kompene i skiver og steiker dem til de får ei fin brun skorpe. Spises nå uten sukker, men med kulturmelk. Nesten bedre denne dagen. Nam!
*Molly mus* Skrevet 12. februar 2008 #11 Skrevet 12. februar 2008 Vi bruker sirup på, nam det er så godt:)
Gjest Skrevet 12. februar 2008 #12 Skrevet 12. februar 2008 Jeg skjønner ikke at folk spiser komle i det hele tatt jeg da Mishandlede poteter er det det er
Odine! Skrevet 12. februar 2008 #13 Skrevet 12. februar 2008 Vi er onde! Vi misshandler poteter, og spiser dem med stort velbehag. Moahaha!
Johanne B Skrevet 12. februar 2008 #15 Skrevet 12. februar 2008 nam.. sukker og smeltet brunost:) det er best på!
frøken blå Skrevet 12. februar 2008 Forfatter #17 Skrevet 12. februar 2008 Nei fyyy filler, dere ødelegger jo maten!! Sirup, smør, smeltet brunost og sukker?? På KOMLEN!??!?!? *hehe*
Samsyn, Camilla og Therese Skrevet 12. februar 2008 #18 Skrevet 12. februar 2008 Er nok heller kompe som folk har forskjellig på.....og det er noe helt annet enn komle!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå