1stor1liten =) Skrevet 12. februar 2008 #1 Skrevet 12. februar 2008 jeg eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker komler ,nam!! er fra rogaland
Feite_Doris Skrevet 12. februar 2008 #2 Skrevet 12. februar 2008 Jeg er fra Rogaland.. og jeg er nok den eeeeneste som ikke liker det! Alle andre jeg kjenner her liker det!
wirre;o) Skrevet 12. februar 2008 #3 Skrevet 12. februar 2008 svigermor er fra Stavanger og lager komle. Jeg ble egentlig litt skuffet første gang jeg smakte det. Trodde det skulle smake tilnærmet himmelsk ihht barna hennes....
Nit@™ Skrevet 12. februar 2008 #4 Skrevet 12. februar 2008 Da jeg var på Haukeland Univ. Sykehus fikk vi komle og saltkjøtt til middag en dag. Saltkjøtt var nå så sin sak, men komle er vel en avansert måte å lage gummiballer på eller? Neida, det var spislig det, men må innrømme at ordet "gummiball" randt meg i hu..... Hva er det egentlig laget av? Det er ikke det samme som potetball?
hit og dit Skrevet 12. februar 2008 #5 Skrevet 12. februar 2008 Mormor fra Rogaland lager uten dott i midten og har smelta smør på Grandtantene mine fra Stavanger lager med dott (flesk) i (det er ikkje godt) I den delen av Hordaland som eg kjem frå så har enkelte sirup eller sukker på Pappen fra Hardanger har steikt bacon på.
Mamma til snart 4 Skrevet 12. februar 2008 #6 Skrevet 12. februar 2008 rogaland her, karmøy;) elsssssker komle;)
hit og dit Skrevet 12. februar 2008 #7 Skrevet 12. februar 2008 Poteter, byggmel, hvetemel, havregryn. Mormor har starta med kli oppi, og då er dei mykje betre i konsistens. Storkjøkken komle er aldri godt. Eg liker ikkje dei eg får servert på kafe ein gang. Det må vera fra kjøkkenet til mormor (eller mine).
Gjest Skrevet 12. februar 2008 #8 Skrevet 12. februar 2008 Gamlemor fra Hof lager potetball (om det er det samme) med saltkjøtt inni:)
råååsa-med gutt og jente:) Skrevet 12. februar 2008 #9 Skrevet 12. februar 2008 rogaland her.....eeelsker komle. vel og merke uten dott! komle med sukker, bacon, fett, salt kjøtt, kjøttpølse og kålrabistappe!!! NÅÅÅ blei jeg sulten!!!!
Gjest Skrevet 12. februar 2008 #10 Skrevet 12. februar 2008 Er ikke komler det samme som raspeballer/klubb/potetball?
Gjest Rebel m/jente Skrevet 12. februar 2008 #11 Skrevet 12. februar 2008 Det heter da virkelig RASPEBALLER! Masseprodusert raspeball smaker dritt. Mormors er helt nydelige. Til og med sambo, som haaaater raspeballer, spiste 4 stk hos min mormor, og forlangte rester med hjem! vi spiser det med stekt bacon, salt kjøtt, kålrabistappe og sukker/sirup på=)
Gjest Skrevet 12. februar 2008 #12 Skrevet 12. februar 2008 Ååååå komler med knoker til, mmmmm Hordaland sin nasjonalrett :-) Og med masse bacon og baconfett til. Himmelsk, men ikke de som man får på institusjon eller kafe. Må være hjemmelagde
Gjest Skrevet 12. februar 2008 #13 Skrevet 12. februar 2008 Raspeballer, ja. Mmmmm... Med saltkjøtt, vossakorv, gulrot og kålrabi ;-)
Tommage♀♂ Skrevet 12. februar 2008 #14 Skrevet 12. februar 2008 Jeg digger komlemiddag! Vi spiser komle, salt lammekjøtt, kålrot som alle andre + potet, gulrot og suppe av kjøttet. Mmmmmmmmmmmmm! Er tilbehøret som er best! Men dagen derpå er det skikkelig digg med stekt komle=)
frøken blå Skrevet 12. februar 2008 #15 Skrevet 12. februar 2008 Randaberg (Stavanger) her! Spiser komle, salt kjøtt, kjøttpølse, vossakorv, små stekte baconterninger og kålrabistappe! NAMMENAMM!! Har 2 porsjoner middag til 2 voksne ferdig kuttet opp, klar til panna, i fryseren.... =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå