Gå til innhold

Hva serverer jeg til jentekveld?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har gode råd til hva jeg kan servere som mat til syklubb (jentekveld). vi er 4 stk. har lyst til å finne på noe spennende nytt:)

 

 

Fortsetter under...

Skrevet

Kyllingsalat med hjemmelagde rundstykker er jo godt!:)

Skrevet

Tapas er jo en slager for jenter:)

 

Eller sjømatkveld?

 

Lag en krabbesalat fex, og server scampi eller reker og godt brød til..

Skrevet

kyllinsalat med pasta

taco

pizza

pai

lasagne

gryte

wok

tapas

Skrevet

Tapas er jo kjempe godt og lettvint da..

Skrevet

Tacopai med salat.

nam nam

Annonse

Skrevet

Raclette - om du har sånn til å steke på. Da kan man sitte lenge og kose seg med enkel mat.

 

Ellers er tapas, ost og kjeks etc slagere. Skal du ha ost og kjeks anbefaler jeg fiken marmelade og akasie blomst honning til, det gjør det lille ekstra oppå osten :-)

 

Skrevet

Lag vårruller, det er sinnsykt godt og kjempeenkelt.

Serveres med ris, sweet chili saus og enkel salat....

 

Du kan faktisk rulle så mange du vil å fryse ned, bare fritere i panna de du vil bruke den dagen.

 

Oppskrift:

 

1 pk kyllingkjøttdeig

ca 250 g Bønneskudd (kan kjøpe de på boks)

1 gulrot

ca 250 g Vermicelli bean thread/sai fun (glassnudler)

1 ss Chicken flavor food seasoning (kyllingbuljong)

2-4 ss Thin Soy Sauce (kan bruke vanlig soyasaus)

1 ts sukker

1 eggehvite

 

-Tyj spring roll (ligger i frysedisk i de litt større butikkene, ta den minste str)

- Sweetened chilli saus for spring roll

-Olje til steking (vanlig matolje, ikke oliven)

 

Nudler legges i vann til de blir myke.

Skyll bønnespirer og rasp gulroten over.

 

Stek kyllingkjøttdeig m/kyllingbuljong, soyasaus og sukker, når kjøttet er stekt, tilsett nudel og bønnespireblandingen, stek sammen litt,

 

Legg ca 3 ss (eller etter eget ønske) av blandingen i hver "plate" med pastry og rull sammen etter anvisning på pakken. Bruk eggehvite som lim når du ruller den sammen, viktig å lime godt.

Rullen skal rulles fast og stram så den ikke åpnes under steking.

 

Stekes i rikelig olje til de blir gyllenbrune på nokså høy temp i ca 4 min.

 

Disse er som de du får på thai restaurantene, fått oppskriften fra en fra thailand og de er helt sinnsykt gode. Gjorde kjempesuksess på jentekveld her.

Skrevet

Empanadas :)

 

Gå inn på matprat.no og søk på dette. Veldig godt og spennende...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...