prinsesse fiona Skrevet 11. februar 2008 #1 Skrevet 11. februar 2008 Noen som har gode råd til hva jeg kan servere som mat til syklubb (jentekveld). vi er 4 stk. har lyst til å finne på noe spennende nytt:)
Sentralstøvsugeren Skrevet 11. februar 2008 #2 Skrevet 11. februar 2008 Kyllingsalat med hjemmelagde rundstykker er jo godt!
*ale* Skrevet 11. februar 2008 #3 Skrevet 11. februar 2008 Tapas er jo en slager for jenter:) Eller sjømatkveld? Lag en krabbesalat fex, og server scampi eller reker og godt brød til..
celodi Skrevet 11. februar 2008 #4 Skrevet 11. februar 2008 kyllinsalat med pasta taco pizza pai lasagne gryte wok tapas
Shabby Cheap Chic Skrevet 11. februar 2008 #5 Skrevet 11. februar 2008 Tapas er jo kjempe godt og lettvint da..
suppegjøken+grønnskollingene Skrevet 11. februar 2008 #6 Skrevet 11. februar 2008 Tacopai med salat. nam nam
allergibarn Skrevet 11. februar 2008 #7 Skrevet 11. februar 2008 Raclette - om du har sånn til å steke på. Da kan man sitte lenge og kose seg med enkel mat. Ellers er tapas, ost og kjeks etc slagere. Skal du ha ost og kjeks anbefaler jeg fiken marmelade og akasie blomst honning til, det gjør det lille ekstra oppå osten :-)
Tussa og Sofie Skrevet 11. februar 2008 #8 Skrevet 11. februar 2008 Lag vårruller, det er sinnsykt godt og kjempeenkelt. Serveres med ris, sweet chili saus og enkel salat.... Du kan faktisk rulle så mange du vil å fryse ned, bare fritere i panna de du vil bruke den dagen. Oppskrift: 1 pk kyllingkjøttdeig ca 250 g Bønneskudd (kan kjøpe de på boks) 1 gulrot ca 250 g Vermicelli bean thread/sai fun (glassnudler) 1 ss Chicken flavor food seasoning (kyllingbuljong) 2-4 ss Thin Soy Sauce (kan bruke vanlig soyasaus) 1 ts sukker 1 eggehvite -Tyj spring roll (ligger i frysedisk i de litt større butikkene, ta den minste str) - Sweetened chilli saus for spring roll -Olje til steking (vanlig matolje, ikke oliven) Nudler legges i vann til de blir myke. Skyll bønnespirer og rasp gulroten over. Stek kyllingkjøttdeig m/kyllingbuljong, soyasaus og sukker, når kjøttet er stekt, tilsett nudel og bønnespireblandingen, stek sammen litt, Legg ca 3 ss (eller etter eget ønske) av blandingen i hver "plate" med pastry og rull sammen etter anvisning på pakken. Bruk eggehvite som lim når du ruller den sammen, viktig å lime godt. Rullen skal rulles fast og stram så den ikke åpnes under steking. Stekes i rikelig olje til de blir gyllenbrune på nokså høy temp i ca 4 min. Disse er som de du får på thai restaurantene, fått oppskriften fra en fra thailand og de er helt sinnsykt gode. Gjorde kjempesuksess på jentekveld her.
ma♥med 2 små jenter♥ Skrevet 11. februar 2008 #9 Skrevet 11. februar 2008 Empanadas Gå inn på matprat.no og søk på dette. Veldig godt og spennende...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå