Gå til innhold

Vil du gi barnet ditt en sunn start? Samtidig med deg selv :)


Mojo med trollungen

Anbefalte innlegg

Hei alle dere vordenede mammaer som skriver om å slanke seg, endre kosthold osv når dere har funnet ut at dere er gravide. Å slanke seg under et svangerskap er faktisk farlig, og alle de viktige stoffene som fosteret skal ta opp i kroppen vil du tilføre mindre av.

Men jeg har en løsning, som fungerer for meg, med gode resultater, både før og under svangerskapet. Jeg er selv i uke 28+3 og holder meg frisk og rask, ingen kynnere, ingen strekkmerker (enda) og jeg har vel lagt på meg tilsammen 4 kg i løpet av disse 6 måndene.

 

Jeg gikk til min tante som driver med ærnering, og jeg fant ut mye lurt som man kan forebeholde seg til når du vet du er, eller planlegger å bli gravid. Jeg kunne sikkert skrevet et helt foredrag, men for dere som bor i Oslo, ta kontakt, så kan jeg få dere med på et flott foredrag.

 

Produktene jeg har tatt siden før jeg blivr gravid, sammen med et litt endret kosthold som er lett å forholde seg til, har hjulpet meg utrolig mye på veldig mange måter.

 

Disse produktene er alt et foster trenger daglig av vitaminer, mineraler osv for å vokse, samt at hjernen vokser og blir normal.

 

Vil du vite mer om hva slags produkter, hvordan du kan få tak i de, prøve de og være med å kjenne forskjellen, ta kontakt så får du min mail.

Produktene kan sendes, men bor du i Oslo får du sjansen til å prøve, smake og teste.

 

Hjelper også overvektige og redusere vekten sin. Er ikke det godt å vite? At du kan med et sunt riktig kosthold gå ned i vekt :)

 

Venter spent på svar.

 

P.S produktene er ikke dyre, de er rimelige på pris, og du sparer faktisk mye istedefor å gå på rema/meny ect å handle snop og andre godsaker.

 

Hilsen godt fornøyd vordenede mor :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :) min tante driver med kosthold og varene fra Herbalife.

Jeg startet på både vitaminkur og shake rett før jeg fant ut at jeg var gravid, og hos legen hadde jeg noen av de mest positive resultatene med hun hadde sett hos en ung gravid mamma :) dvs vitamin, folat, B-vitamin osv. det som blir testet ved første blodprøve.

 

Kan fortelle mye mer om min forandring hvis du er intresert, men disse produktene virker faktisk!

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...