Gå til innhold

joikaboller, hvem i h.. spiser det??


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

Må innrømme, har ikke smakt det. Men fy f.. hermetikkjøtt liksom !? Det forbinder jeg kun med dyremat. Kan se for meg at man kunne blitt servert noe slikt på speidercamp, eller noe man kan overleve på hvis man går seg vill i fjellet og finner en turisthytte med joikaboller - men at folk faktisk spiser dette frivillig. Stusser på det siden det stadig dukker opp joikaboller i middagstråder osv. Jeg tyr jo også oftest til enkle middager, men bruker i det minste ferske råvarer av kjøtt og grønnsaker... Fytti grisen!

Skrevet

Enig med deg, MEN har noe hermetikk i hytteskapet som sannsynligvis går ut på dato før det blir brukt. Eks kjøttboller som kan være kjekt å ha i tomatsuppa hvis man ikke er mer avansert den dagen.

Det værste jeg kan tenke meg er spaghetti a la capri eller hva det nå heter.....dvask gummispaghetti....uæææææh

Skrevet

Joikaboller er DIGG!!

Shmekk det i en kjele, ha litt brunost og rømme i sausen, sammen med salt og pepper, kok opp brokkoli og gulrøtter til, poteter. Det er nydelig og billig!! :) Godt vi er forskjellige!!

Skrevet

Hahaha,,,,spiste det til middag i dag! hehe..... er jo kjempegodt,har i en pose med viltsaus,fløte og litt rømme....da blir sausen nyyyydlig...

potetmos/poteter til (potetmos er best) ...kjempe godt=)))

 

prøv det....det ser jo ikke så veldig delikat ut når en opner boksa(minner jo om hundemat)...men som sagt smaken er god den=)

 

 

Skrevet

Skeptisk ; ) Men kanskje jeg får sjangsen til å spise det på barsel, slår meg som en ting de kunne servert he he.. mandag: levergryte tirsdag: joikaboller onsdag: blodpudding ....

Skrevet

Enig i at det er DIGG om det tilberedes riktig :)

Skrevet

har spist joikakaker ett par ganger,og aldri mer.unnskyld men jeg brekker meg bare jeg tenker på det.godt alt vi er forskjellige og liker forskjellig mat.sikkert mye jeg syntes er kjempegodt,som andre ikke fordrar.

Skrevet

Syns det er kjempe godt:=)

Pleier og ha det i barnehagen når vi feirer samedagen,de elsker det:=)

Skrevet

Synes ikke det er kjempegodt akurat, men greit nok lissom. Er mest glad i mat som er laget fra bunnen, men det har hendt at vi har tatt noe så lettvindt som joikakaker et par ganger i mitt liv ;)

Heller det enn frossne fiskepinner da. Der er det ikke mye lekkert av ingredienser der! =/

Skrevet

Er kjempe godt med joika=:) Spiser du ikke karbonader, pølser, fiskepudding/fiskeboller, fiskekaker, reker i lake, frosne grønnsaker heller?

 

I min familie tyr vi ofte til halv fabrikata i hverdagen, men bruker stort sett friske grønnsaker og fersk fisk. Vi synes det er bedre med det enn rask fast food.

 

Tommel opp for JOIKA med brokkoli og tyttebær. NAM!

 

 

Kokken

Skrevet

Jeg spiser pølser og kyllingburgere og frosne gr.saker og f.kaker. Men disse har jo en pakkedato og en utløpsdato i løpet av noen mndr. Mens joikaboller er holdbare til 2025... Blir noe helt annet! spiser heller ikke lapskaus på boks f.eks, det blir like ille.

Skrevet

Joikaboller er godt ! det er lett og man må jo ha grønnsaker og poteter ved siden av.

Skrevet

Jeg har smaka d og det er noe som ALDRI står på min meny.

Jobba på et sykehjem en gang i tiden og der hadde de d, stakkars beboere sa jeg, smaka helt forjæ..........

Skrevet

Trodde man burde unngå reinsdyrkjøtt jeg.... I alle fall i visse mengder...

 

På grunn av forurensning etter Tsjernobylulykken kan matvarer fra enkelte områder i Norge, blant annet reinkjøtt og vilt ferskvannsfisk, sopp og ville bær fortsatt inneholde noe radioaktivitet. Gravide bør ikke få i seg mer enn 40.000 becquerel i året

Skrevet

Hva med MAXBOLLER da?:) Mmmmm, disse elsker jeg, men hater desverre joikaboller... da jeg ikke spiser annet kjøtt enn kylling, svin og okse.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...