Du og jeg og vi fire Skrevet 5. februar 2008 #1 Skrevet 5. februar 2008 http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=2151 Det står 1 dl brødkrum, er det det samme som sånn brødrasp som man ofte har på fiskegrateng? Og så står det kumin, er det det samme som spisskumin?
*ale* Skrevet 5. februar 2008 #2 Skrevet 5. februar 2008 Krum og rasp er det samme ja.. Lurer litt på om ikke kummin er noe annet enn spisskummin... Tror iallefall ikke spisskummin blir godt i kålruletter... Så ville droppa det.
Du og jeg og vi fire Skrevet 5. februar 2008 Forfatter #3 Skrevet 5. februar 2008 Ok, dropper det. Har sikkert ikke så mye å si. Takk for hjelpa:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå