Nivea30 Skrevet 2. februar 2008 #1 Skrevet 2. februar 2008 Skal de være dekket i vann og koke, eller holder det at det så vidt er litt vann i pannen slik at de bare dampes under lokk? Og hvor lenge?
fjollefrua Skrevet 2. februar 2008 #2 Skrevet 2. februar 2008 du kan enten smørdampe de: smelt smør i en kjele og legg aspargesen oppi når s,øret har smeltet. ta opp aspargesen når den er mør og god eller du kan sjokk koke de, da blir de best synes jeg, ihvertfall hvis du har klart å fått tak i fersek på sommeren: kok opp vann med litt smør, når det fosskoker har du aspargesen oppi og lar de ligge bare litte grann før du tar de opp og skyller de i litt kaldt vann. da blir de sprø og gode
Kakebakesøte Skrevet 2. februar 2008 #3 Skrevet 2. februar 2008 vil bare legge til at det er lurt å knekke av nederste del av stilken, for den er ikke god. Den knekker av seg selv, bare ta tak i nederste del og bend litt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå