Gå til innhold

hvordan koker man asparges?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal de være dekket i vann og koke, eller holder det at det så vidt er litt vann i pannen slik at de bare dampes under lokk? Og hvor lenge?:)

Fortsetter under...

Skrevet

du kan enten smørdampe de:

smelt smør i en kjele og legg aspargesen oppi når s,øret har smeltet. ta opp aspargesen når den er mør og god

eller du kan sjokk koke de, da blir de best synes jeg, ihvertfall hvis du har klart å fått tak i fersek på sommeren:

kok opp vann med litt smør, når det fosskoker har du aspargesen oppi og lar de ligge bare litte grann før du tar de opp og skyller de i litt kaldt vann. da blir de sprø og gode :)

Skrevet

vil bare legge til at det er lurt å knekke av nederste del av stilken, for den er ikke god. Den knekker av seg selv, bare ta tak i nederste del og bend litt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...