frøken blå Skrevet 2. februar 2008 #2 Skrevet 2. februar 2008 JA!! Skjær et dypt snitt i kyllingfilet. Press oppi blå castello eller tine kremost m/urter (grønt på lokket) (eller en annen ost dere er glad i). Klem sammen etterpå, og surr bacon rundt. Bind evnt opp med hyssing. Stek i panna (med smør i), og vend slik at hele filèten får litt farge. Etterpå legges filètene i en ildfast form, ca.200 grader i 30-40 minutt. Serveres med båndpasta eller ris + god saus og salat. Makan til saftig kjøtt skal du lete lenge etter!! =)
Gjest Jawhol Skrevet 2. februar 2008 #3 Skrevet 2. februar 2008 jaaaaaa. Legg ferdig stekt kyllingnederst i ildfast form så bacon oppå der, deretter paprika og løk og champignon. bland 3 dl fløte sammen med 1-2 dl buljong og hell over. legg ost på toppen og inn i ovnen for gratinering,200g i sånn ca 20-30 min. Serveres med salat og brød. kjempegodt:o)
Stolt Mamma™-1jente og 1gutt!! Skrevet 2. februar 2008 #4 Skrevet 2. februar 2008 Her har du jo fått noen litt mer avanserte oppskrifter da, men det er også veldig godt å snurre bacon rundt kyllingfilet før du steker den i pannen. Fest den gjerne med tannpirkere, bare husk å ta de av før du spiser den Serveres med pasta + en god saus og salat.
Gjest Skrevet 2. februar 2008 #5 Skrevet 2. februar 2008 Gjør som StoltMamma sier... Og strø gjerne litt parmesan på toppen... mmmmm.... det er godt! Jeg pleier å brike tagligatelle, salat og kremet kylligsaus til:) Nam!
(S)TinkerBelle <3 Skrevet 2. februar 2008 #6 Skrevet 2. februar 2008 .. om du fester med tannpirkere så sørg for at de ikke har mint-smak! hehe..
Stolt Mamma™-1jente og 1gutt!! Skrevet 2. februar 2008 #7 Skrevet 2. februar 2008 hadde ikke det satt en litt ekstra piff på da?! Kylling og bacon med MINT smak...
Gjest Skrevet 2. februar 2008 #8 Skrevet 2. februar 2008 stek kylling filet -del i biter stek sjampignon ta begge dele i en ildfast form. tilsæt fløte og baconost. rå bacon på toppen 200c i ca. 30 min serveres med salat og ris
Gjest irismor Skrevet 2. februar 2008 #9 Skrevet 2. februar 2008 Oppskriften til frøken blå må bare prøves. Den er bare helt nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig =))))
gutt04 jente 06 Skrevet 2. februar 2008 Forfatter #10 Skrevet 2. februar 2008 Mmmm, her var det mye godt som skal prøves. Tusen takk.
blond Skrevet 2. februar 2008 #11 Skrevet 2. februar 2008 kyllingfilet med bacon surret rundt. Ananasbiter. Stekes i ovnen 225 grader. Serveres med ris og salat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå