Gå til innhold

Hvordan koke brokkoli og blomkål ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gjerne i samme kjele som gulerøttene.. Hvor lenge skal de forskjellige grønnsakene kokes ?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg iker ikke ihjelkokte grønnsake, så jeg bruker å dampe dem. Kok opp vann med litt salt (evt. smør), ta kjelen av plata, sleng grønnsakene opp i og la de ligge i 2-3 minutter.

Skrevet

Jeg pleier å legge de sammen med potetene jeg da.... Venter til poteter eller helst vannet koker.. he, he og legger så i gulrøtter, blomkål, brokkoli o.a. Koker de maks 15 minutter, for at de ikke skal bli for bløte/ihjelkokt.....! Om du liker de litt harde eller ekstra sprø, bør du nok ikke koke mer en maks 10 minutter. Ikke fosskok!

Skrevet

Gulrøttene må selvsagt koke mer enn 2-3 minutter=) Tenkte mer på brokkoli, blomkål, asparges osv.

Skrevet

Takk for svar :=) Skal prøve å bli litt sunnere her i huset..

Skrevet

Jeg gir enten grønnsakene et oppkok og tar dem vekk fra platen med lokk p.Eller så damper jeg, legger da det som tar lengre tid nederst. Men det går veldig fort når du damper. Lett for å dampe dem ihjel.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...