Anonym bruker Skrevet 29. januar 2008 #1 Skrevet 29. januar 2008 .. er kjempegodt! Hva er hemmeligheten? Det er ikke akkurat toroposer med ferdigbunn som smaker lite og ingenting! I want to know the secret!!
Mamma'n til Martin & Mille :) Skrevet 29. januar 2008 #2 Skrevet 29. januar 2008 Stek på varmluft og med steinbunn Får kjøpt på jernia eller noe=) Lag deigen selv, stek den litt først, så ta den ut, legg på fyll, og inn i ovnen til den er ferdig:) husk å kjevle veldig tynn da.. jeg kjevler på selve steinbunnen jeg
ninanja Skrevet 30. januar 2008 #4 Skrevet 30. januar 2008 Lite gjær, mye elting, steinbunn og høy temperatur. Du får steinplate (anbefaler å kjøpe firkantet og ikke rund) med spade på Jernia. 1,5 dl lunkent vann 20 g tørrgjær 1/2 ts salt 1 ss olivenolje Mel så deigen blir fast og ikke klisser i hendene Kna deigen i minst et kvarter. Du merker at konsistensen på deigen blir perfekt etter litt øvelse, men ikke gi deg - det er verdt det. Ta deg gjerne pauser innimellom. La deigen heve en time. Deigen er nå superlett å kjevle ut. Ikke lag bunnen for stor - da er det vanskelig å få den inn og ut av ovnen. Hiv på tomatsaus og ost og ev. andre ting. Ha gjerne bakepapir under for å unngå søl. Varm opp ovnen til 250 grader med pizzasteinen på rist midt inni. 3 minutters steking er nok.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå