Gå til innhold

Italiensk brød/pizzabunner som man får på restaurant..


Anbefalte innlegg

Skrevet

.. er kjempegodt! Hva er hemmeligheten? Det er ikke akkurat toroposer med ferdigbunn som smaker lite og ingenting! I want to know the secret!!

Fortsetter under...

Skrevet

Stek på varmluft og med steinbunn :)

 

Får kjøpt på jernia eller noe=)

 

Lag deigen selv, stek den litt først, så ta den ut, legg på fyll, og inn i ovnen til den er ferdig:)

 

husk å kjevle veldig tynn da.. jeg kjevler på selve steinbunnen jeg :)

Skrevet

Lite gjær, mye elting, steinbunn og høy temperatur.

Du får steinplate (anbefaler å kjøpe firkantet og ikke rund) med spade på Jernia.

 

1,5 dl lunkent vann

20 g tørrgjær

1/2 ts salt

1 ss olivenolje

Mel så deigen blir fast og ikke klisser i hendene

 

Kna deigen i minst et kvarter. Du merker at konsistensen på deigen blir perfekt etter litt øvelse, men ikke gi deg - det er verdt det. Ta deg gjerne pauser innimellom.

 

La deigen heve en time.

 

Deigen er nå superlett å kjevle ut. Ikke lag bunnen for stor - da er det vanskelig å få den inn og ut av ovnen. Hiv på tomatsaus og ost og ev. andre ting.

 

Ha gjerne bakepapir under for å unngå søl.

 

Varm opp ovnen til 250 grader med pizzasteinen på rist midt inni. 3 minutters steking er nok.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...