Gå til innhold

Middag med kyllingfilét, lei av "det vanlige".


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har noen knallgode oppskrifter? :-)

Fortsetter under...

Skrevet

Eg laga noko godt her om dagen, eg tok det eg hadde, stekte kyllingfilè på begge sider med litt god varme, også tok eg gullerot i pinnar og halvmåne med lauk og hadde over, satte på lokk og skrudde ned varmen og da kokar det på ein måte.

Så tok eg lys kjøttkraft terning og koka det opp i vann, ikkje så mykje, og kunn halv terning bruka eg da, så hadde eg litt over halv boks med cream fresh i kjøttkrafta, tok av litt kraft sida eg ikkje viste kor mykje eg trengte til den cram freshen eg hadde og spedde heller etterpå.

Så kryddra eg det litt med karri etter smak, el paprikakrydder.

Eg hadde potetmos til for eg hadde ikkje meire ris.

 

Det syns eg var veldig godt. Du kan jo bruke det du vil av grønnsaker da og ha på meire enn du trur du trenger, det fikk eg erfart!!!

 

 

Skrevet

Fylt kyllingfilet...

 

Skjær et hulrom inni kyllingfileten - så det nesten ser ut som et hamburgerbrød, hvis du forstår. Ikke skjær helt igjennom. skal bare være en lomme. Bank fileten flat.

fyll den med en marinade av olje, krydder, finhakket løk og finhakket paprika, evt annet du vil ha.

Pensle kyllingen med vispet egg. Ha over geriljamel.

Ha MASSE olje i en stekepanne og friter kyllingfileten på ganske høy varme.

Legg kyllingfileten i ildfast, smurt form og ha opphakkede grønnsaker (squash, paprika, løk, purre) rundt. Ha evt litt ost oppå.

Stek på 180 grader til filetene er gjennomstekte.

Serveres med ris og saus, f.eks bernaisesaus eller sweet&sour-saus.

Gjest Lykkeliten2
Skrevet

jeg liker å bake de helt flate, eller skjære de i tynne filleter og vende de i egg og brødsmuler og steke de i olivenolje. Liker båndspagetti og stuet spinat til.

Annonse

Skrevet

Helt utenom tema her, men se inne på aleneforeldre debatten Monajenten ,- der ligger det et innlegg til deg :)

Skrevet

HAHA...geriljamel....*ler godt*

Skrevet

Skjær kyllingfiléen i småbiter, og stek med grillkrydder. Lag saus på samme prinsipp som hvitsaus, men med matfløte i stedet. Smelt smør og ha på mel, bland ut med matfløte. Bruk 1-2 pakker matfløte. Kok opp, ha i den ferdigstekte kyllingen og krydre til med grillkrydder til du synes det smaker godt. Serveres med ris og en frisk salat.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...