Gå til innhold

ost og kjeks fat.hva slags ost og hvilken kjeks bør være med?og tilbehør?u/t


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Salinakjeks, ritz, blåmuggost, mozarella, brie, kremoster, fiken, dadler, druer, paprika

Skrevet

Det kommer jo an på hvor mange det skal være til, men når jeg lager til 4 voksne så pleier jeg å ha:

1 god brie eller camembert

2 blåmugg (vanligvis en Selbu Blå og en Pappilon roquefort)

1 vellagret Jarsberg

1 kremost med pepper

1 spennede ost jeg aldri har smakt før

 

Tilbehør:

Mini toast (husker ikke hva de heter, men de ser ut som små loffskiver)

Ritzkjeks

Startkjeks

et godt brød

 

røde og grønne druer

stangselleri

paprika

fikenmarmelade (nyyydelig til ost)

godt smør

og masse rødvin....

Skrevet

camembert, brie reverend er god, ridder eller port salut.

Diverse frukt er fint ved siden av.

Et godt brød (valnøtt feks) og olje til å dyppe i. Visste du at ost og KJEKS er en norsk greie? I Frankrike, ostens "hjemmland", ser de rart på deg hvis du maser om kjeks...

 

Skrevet

Greddost

Tine pepper kremost

 

Salinakjeks

Tapinikjeks med oliven og havsalt

 

Blå druer

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...