Doronia Skrevet 13. januar 2008 #1 Del Skrevet 13. januar 2008 Jeg har spist d i dag, så er jeg veldig i tvil om d ike er så bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sharlis Skrevet 13. januar 2008 #2 Del Skrevet 13. januar 2008 Du skal ikke spise upasteurisert parmesan...jeg hadde kick på parmesan ost her om dagen..dro på en butikk som har en ostdisk..å spurte om de hadde pasteurisert parmesan og da fikk jeg det:) Men det er ikke alle som er pasteurisert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Doronia Skrevet 13. januar 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 13. januar 2008 D var fra macdonald, den cæsar salaten, så jeg vet ikke:( Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jeg er HAR FØDT!!! Skrevet 13. januar 2008 #4 Del Skrevet 13. januar 2008 Jeg vil tro den fra McDonalds er pasteurisert, men du finner sikkert ut av det ved å gå på hjemmesiden til McD.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Doronia Skrevet 13. januar 2008 Forfatter #5 Del Skrevet 13. januar 2008 Jeg fant ingenting om d, bare at deres produkter er av beste kvalitet, hehe;) Men men, får vel bare se hvordan d går. Takk for svar:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skrekkblanda fryd *mamma* Skrevet 13. januar 2008 #6 Del Skrevet 13. januar 2008 Det går nok helt fint skal du se. Ingenting å gjøre med det nå uansett, spist er spist Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labambie Skrevet 13. januar 2008 #7 Del Skrevet 13. januar 2008 Husk at listeria ikke kan vokse i harde oster, pastaurisert eller ikke.. De er rett og slett for harde! Gudskjelov. Parmesan er den hardeste osten som finnes,og den er veldig veldig tørr.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Makko med to små gutter Skrevet 13. januar 2008 #8 Del Skrevet 13. januar 2008 Du får parmasan i både pastaurisert og upast. varianter. Les på pakken! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vesle Bie Skrevet 13. januar 2008 #9 Del Skrevet 13. januar 2008 Hei ! Feta-ost da? Jeg er klar over at osten skal være pasteurisert, men er det vanlig at feta-ost er pasteurisert? Den er jo på en måte bløt samtidig som den er litt tørr. Noen osm vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sharlis Skrevet 14. januar 2008 #10 Del Skrevet 14. januar 2008 spør de på ostedisken på butikken:)eller så hører du med matportalen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labambie Skrevet 14. januar 2008 #11 Del Skrevet 14. januar 2008 Husk at i Norge må alt som ikke er pastaurisert merkes.. Så lenge det ikke står noe på pakken om dette,er den pastaurisert. Om den er laget av upastaurisert melk,skal det stå forklart på pakken.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minime&spire Skrevet 14. januar 2008 #12 Del Skrevet 14. januar 2008 jeg tenkte også på dette i går.hvis man f.eks spiser pasta på en italiensk restaurant.hvordan kan jeg vite om osten de bruker(parmesan?) er pasterurisert? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå