Anonym bruker Skrevet 12. januar 2008 #1 Del Skrevet 12. januar 2008 Hei! Lurer på om det er noen som vet hva konsekvensen er hvis en spiser noe av det en ikke skal spise når en er gravid.. Spiste nemlig litt blåmuggost og brie i går før jeg kom på at det vel er sånt jeg skal holde meg borte fra nå. Har tenkt en del på det etter på(kanskje uten grunn), men hvis noen vet hva som kan skje eller hvorfor en ikke skal spise mykoster så hadde det vært kjempegreit å fått et svar. Litt bekymret. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136519714-farlig-ost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mammatilviktoriamednummerto Skrevet 13. januar 2008 #2 Del Skrevet 13. januar 2008 Hentet fra www.matportalen.no dvs mattilsynets sider Myke og halvmyke oster Listeria er også påvist i myke og halvmyke oster - som for eksempel Brie og Camembert - og i muggoster som Gorgonzola, selv om disse er laget av pasteurisert melk. Selv om Listeria forekommer svært sjelden i disse ostene, er man helt på den sikre siden dersom man velger å unngå dem under svangerskapet. Hvis gravide likevel ønsker å spise denne type ost, bør den i hvert fall inntas ferskest mulig. Dette skyldes at mengden av eventuelle listeriabakterier stiger over tid og når en topp ved slutten av holdbarhetstiden. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136519714-farlig-ost/#findComment-136522952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå