Silja FullFres McQueen Skrevet 12. januar 2008 #2 Skrevet 12. januar 2008 Kok makaroni. Bland det i tykk, hvit saus. Strø griljermel på topp. Stek i ovn.
Gjest Skrevet 12. januar 2008 #3 Skrevet 12. januar 2008 a-ha..._) hehe, kunne tenkt meg til såpass selv:-) Forhold hvit saus makaroni? Grader? Noe krydder som kan sette snerten???
Silja FullFres McQueen Skrevet 13. januar 2008 #5 Skrevet 13. januar 2008 Hehe.. Jeg bruker bare øyemål jeg.. Koker opp en del makaroni, og lager en god dæsk med hvit saus.. Slenger oppi pølse, bacon eller noe annet, blir litt kjedelig med kun makaroni...
KaMa Skrevet 13. januar 2008 #6 Skrevet 13. januar 2008 Pisk eggehvite stivt og bland i hvit saus, så blir den litt luftigere enn om du bruker kun saus.
*dum&deiLig*™ Skrevet 13. januar 2008 #7 Skrevet 13. januar 2008 Lag tykk hvit saus, kok makaroni. Ta to egg og separer plomme og hvite. Plommene vendes inn i sausen, rør så inn makaroni til ønsket mengde. Pisk hvitene stive og vend dem inn til slutt. Hell i form, strø over griljermel og evt litt hvitost. Stekes på ca 225 grader i 15-20 minutter. Anbefaler smeltet smør og gressløk som tilbehør sammen med poteter og gulrøtter.
Gjest Skrevet 13. januar 2008 #8 Skrevet 13. januar 2008 Jeg pleier å lage hvitsaus, vispe eggehvite fra 2 egg, ha det i hvitsausen. Koke opp makaroni og grønnsaker. ha oppi hvitsausen. Ha i bacon, pølse, fisk, skinke, you name it. Bland alt, oppi ildfast form og strøkavring på toppen. 200 grader i 15 minutter ca=)
Gjest Skrevet 13. januar 2008 #9 Skrevet 13. januar 2008 skal serveres inntil fisk, serru:-) Liksom leke at vi lager fiskegrateng - men det tar litt for lang tid i forhold til hva vi har av tid (Er lærer, og det er kamp om skolekjøkkenet:-)) Prøvde å lage fiskegrateng fredag, men det ble et eneste stort kaos. rekker ikke engang å nyte maten, før jeg skal fly videre til neste time.. Derfor tenkte jeg at vi neste fredag steker fisk, koker poteter -og lager makaronigrateng... Er klar over at det ikke er mye tid vi sparer - men det usle kvarteret gjør sitt:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå