Anonym bruker Skrevet 12. januar 2008 #1 Skrevet 12. januar 2008 Det har kokt og blitt most idag. Holder det fint til i morgen?
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2008 #2 Skrevet 12. januar 2008 Pleier ikke ha ferdigmat mer enn 3 dager i kjøleskapet
wireless wife Skrevet 12. januar 2008 #3 Skrevet 12. januar 2008 Det holder i 2 døgn. Fryser du med en gang holder det 2 døgn etter tining også. MEN, hvis du skal fryse hjemmelaget mat med potet i, så må du blande mm i maten. ellers blir den stiv som en svamp. Det funker ikke med mme siden det er enzymene i mm som bryter med stivelsen i poteten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå