Gå til innhold

Gode forslag til forrett under en bryllupsmiddag? Gjerne med fisk...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har bestemt oss for hovedrett (indrefilet) og dessert (creme brulet), men står litt fast på forrett. De forslagene fra hotellet var litt for rare for oss. Noen som vet om en god forrett, gjerne med fisk i og med at vi skal ha kjøtt til hovedrett? Vi kunne komme med forslag selv, så skulle de se om de kunne lage det for oss.

Skrevet

Eller hva med krabbeklør og blåskjell/kreps?!

Skrevet

Vi hadde skalldyr tallerken, med kreps, frisk salat og ett nyyyyyyydelig brød til:o)

Skrevet

Gravlaks... mmmm.... nyyyydelig! Med toast og asparges og sennepssaus:)

Skrevet

lakse mousse. Det er nammenamm

Skrevet

laksemousse er knallgodt Eller kva med ein grilltallerken med scampi, breiflabb ++ og ruccola salat, med ein laksepatè attåt.

Skrevet

Krabbeklør kan vera å pushe det litt, iallefall om det kjem kløner som meg i bryllupet. Eg hadde garantert dansa med krabbesaft på kjolen den kvelden ;-) (men godt er det, så eg hadde kost meg under middagen)

Skrevet

Salat Skagen på toast.

 

Marinerte Scampi på salatseng med dip.

 

Grillede kamskjell med hvitløkspotetpurè, basamico og chili eller mangosaus.

Skrevet

Kamskjell med sprøstekt serranoskinke til, naaaaamnam

Skrevet

champagnesuppe med kamsjell, nam... sier bare jeg!

Skrevet

I vårt bryllup lagde kokken lakselasagne. Fikk masse skryt av gjestene:) Svigerinnen min sier den dag i dag at bryllupsmiddagen vår er noe av det beste hun har smakt:)

Skrevet

Toast med lodderogn, rå løk, rømme ,sitron og en kvist dill. Nydelig!!!

Skrevet

Siden hovedretten er så kraftig i smaken, bør du ikke ha for lett forrett. De må stå i stil. Samtidig kan de gjerne utfylle hverandre litt, som du foreslår med sjømat. Skalldyr vil nok stå bedre til indrefileten enn fisk, med mindre du går på kraftig behandlet fisk. Ren fisk er godt, men litt for tamt mot indrefileten. Det kan gi en følelse av et indrefileten er "dårlig" når forretten er for lett.

 

Enten bør du kjøre en lett kjøttrett til forrett, f.eks. skinke at et eller annet slag eller skalldyr/behandlet fisk.

 

Eksempler kan være:

- skinke og melon

- parmaskinke (f.eks. på bruschetta)

- serranoskinke

 

- innbakte scampi

- hvitløks og chili-marinerte krepsehaler

- kaviar

 

- gravlaks

 

 

LYKKE TIL!

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...