Renate77 ♥med gutt og jente♥ Skrevet 10. januar 2008 #1 Del Skrevet 10. januar 2008 La oss skrive ned retter man kan servere til koldtbord, da! Vi skal ha koldtbord i dåpen, og da tenkte jeg å ha *pastasalater *spekemat *potetsalat *røykt laks *eggerøre *reker *Krabbe (hvis jeg får tak i) *Karbonader *kyllinglår *rekesalat *majones og remulade *kokt egg hmmmm.... Kommer ikke på mer. Har dere noen forslag? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
betaliten Skrevet 13. januar 2008 #2 Del Skrevet 13. januar 2008 dette høres jo veldig flott ut. roastbiff til remuladen er jo veldig godt da og ørret med pepperrotkrem er et annet forslag. lykke til! :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/#findComment-136522309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
petite fleur Skrevet 13. januar 2008 #3 Del Skrevet 13. januar 2008 Jeg tar meg den frihet å plusse litt på denne tråden: Tips til hva man kan ha av tapasretter? Jeg har tenkt på: Kjøttboller med fetaost og basilikum potetbåter salsa aioli mozarella- og tomatsalat stekt asparges stekt scampi Noen som har forslag til noe godt med kylling? (helst filet) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/#findComment-136522372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ryddemamma Skrevet 14. januar 2008 #4 Del Skrevet 14. januar 2008 Til oktobernurket; På vårt tapas-bord til helgen står det: Kjøttboller med hvitløk Kjøttboller med chilisaus Scampi Chorizo(?)-pølse Fetaost Parmesan Potetbåter Ovnsbakte cherrytomater Sprøstekt spekeskinke (i ovn) Kyllingvinger Kyllingspyd (filet med marinade) Biffspyd Aioli Tzatsiki Muligens stekt champignon Ved siden av skal jeg ha foccacha-brød (igjen ?) som går til alle rettene. Til dessert blir det panacotta. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/#findComment-136534615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
petite fleur Skrevet 14. januar 2008 #5 Del Skrevet 14. januar 2008 Nam, så mye godt! Ovnsbakte cherrytomater - bare setter du de inn som de er? Ikke noe olje eller krydder? Hvilken marinade bruker du til grillspydene? Tenkte også på stekt champignon, kanskje steke de i hvitløkssmør.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/#findComment-136535327 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ryddemamma Skrevet 15. januar 2008 #6 Del Skrevet 15. januar 2008 Ja, cherrytomatene setter jeg bare rett inn i ovnen som de er. Krydrer kun med salt og pepper etter de er ferdige (da drysser det ikke rett av). Serverer tomatene kalde da. Tror champignonen blir uten hvitløk her. Det er så mye av det i aiolien og tzatsikien - dessuten synes jeg det er greit å ha litt mer "anonyme" smaker for litt sarte ganer også. Vet ikke hvilken marinade jeg skal ha til kyllingen og biffen ennå, men jeg kjøper bare en ferdig en på butikken. Lurer på om jeg kanskje burde ha litt mer friske grønnsaker på bordet også.. Kanskje det blir tomat og mozarella som hos deg. : ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136502795-tips-til-hva-man-kan-lage-til-koldtbord/#findComment-136541926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå