Bella Swan Skrevet 10. januar 2008 #2 Skrevet 10. januar 2008 Jepp, jeg lager den sånn: Halvparten majones og halvparten lett rømme (måler aldri opp hvor mye av hver, men man merker det på konsistensen når den er bra, sånn passe tykk) 1 fedd hvitløk ( må nesten finne ut selv hvor mye hvitløk du liker å ha i) cayennepepper salt. La stå i kjøleskapet noen timer.
MissAntrop Skrevet 10. januar 2008 #3 Skrevet 10. januar 2008 Jeg lager den fra bunnen av med eggeplommer, olje, hakket hvitløk, salt, litt dijonsennep og litt presset lime for å få frem smaken. Men jeg har dessverre ingen oppskrift på mengde, jeg tar det litt på skjønn. Pisker ihvertfall først eggeplommer og tilsetter olje i en tynn stråle mens eggeplommene piskes. Så tilsetter jeg hvitløk og sennep, smaker til slutt til med salt og lime.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå