Gå til innhold

Oppskrift hjemmelaget aioli?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Jepp, jeg lager den sånn:

 

Halvparten majones og halvparten lett rømme (måler aldri opp hvor mye av hver, men man merker det på konsistensen når den er bra, sånn passe tykk)

1 fedd hvitløk ( må nesten finne ut selv hvor mye hvitløk du liker å ha i)

cayennepepper

salt.

 

La stå i kjøleskapet noen timer.

Skrevet

Jeg lager den fra bunnen av med eggeplommer, olje, hakket hvitløk, salt, litt dijonsennep og litt presset lime for å få frem smaken. Men jeg har dessverre ingen oppskrift på mengde, jeg tar det litt på skjønn.

 

Pisker ihvertfall først eggeplommer og tilsetter olje i en tynn stråle mens eggeplommene piskes. Så tilsetter jeg hvitløk og sennep, smaker til slutt til med salt og lime.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...