Lille Filur Skrevet 10. januar 2008 #1 Skrevet 10. januar 2008 Jeg tenker på det som mer en smakstilsetning i suppa og ikke som noe man skal spise. kan man koke den for smaken sin skyld?
SusieQ Skrevet 10. januar 2008 #2 Skrevet 10. januar 2008 Til steik og sånt pleier vi å koke gulerot og selerirot i melk for så å lage pure av det. Er helt fantastisk godt!!
Gjest irismor Skrevet 10. januar 2008 #4 Skrevet 10. januar 2008 Skjær den i små terninger og le den koke i suppa. Setter god smak og smaker godt i seg selv.
firemerkersmør Skrevet 10. januar 2008 #5 Skrevet 10. januar 2008 Skjære den i indre biter. Koker jo ikke en hel kålrot heller liksom, det tar sikkert 8 timer....
Gjest irismor Skrevet 10. januar 2008 #6 Skrevet 10. januar 2008 og la den koke. Hender det går litt fort i tastingen =)
Salat Skrevet 10. januar 2008 #7 Skrevet 10. januar 2008 Skjær den i biter og putt den i suppa. Kan bare spises etterpå. =)
Lille Filur Skrevet 10. januar 2008 Forfatter #8 Skrevet 10. januar 2008 Ok da får jeg stole på dere -at det smaker godt. =)
Gjest irismor Skrevet 10. januar 2008 #9 Skrevet 10. januar 2008 Det setter en god smak. Vi bruker den mye i fersksuppe, hønsefrikase og viltgryte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå