Gå til innhold

Sellerirot, skal man skjære den opp i biter eller bare koke den "hel"?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenker på det som mer en smakstilsetning i suppa og ikke som noe man skal spise.

 

kan man koke den for smaken sin skyld?

Fortsetter under...

Skrevet

Til steik og sånt pleier vi å koke gulerot og selerirot i melk for så å lage pure av det. Er helt fantastisk godt!!

Skrevet

Tenkte i suppe jeg da=)

 

 

Gjest irismor
Skrevet

Skjær den i små terninger og le den koke i suppa. Setter god smak og smaker godt i seg selv.

Skrevet

Skjære den i indre biter. Koker jo ikke en hel kålrot heller liksom, det tar sikkert 8 timer....

Gjest irismor
Skrevet

og la den koke.

 

Hender det går litt fort i tastingen =)

Annonse

Skrevet

Skjær den i biter og putt den i suppa. Kan bare spises etterpå. =)

Skrevet

Ok da får jeg stole på dere -at det smaker godt. =)

 

 

Gjest irismor
Skrevet

Det setter en god smak. Vi bruker den mye i fersksuppe, hønsefrikase og viltgryte.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...