Truseprinsesse Skrevet 8. januar 2008 #1 Del Skrevet 8. januar 2008 Tenkte jeg bare skulle koke laks, potet og ha rømme til. Veldig enkelt, men jeg vet ikke hvor lenge laks skal koke? Skal jeg bare la det koke uten noe rundt? Bare legge fileten i vann? Har aldri laget laks før.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skrekkblanda fryd *mamma* Skrevet 8. januar 2008 #2 Del Skrevet 8. januar 2008 Anbefaler ovnsbakt laks, veldig enkelt og myyye bedre La bare laksefileene i en ildfast form sammen med de grønnsaken jeg ville ha. Kan helle på fløte, hvitvin og litt sennep om du vil, eller bare lage en saus selv. Google laks eller oppskrift laks så kommer det opp mange gode forslag. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136472828 Del på andre sider Flere delingsvalg…
3 har blitt 4 Skrevet 8. januar 2008 #3 Del Skrevet 8. januar 2008 Husk at fisk aldrig skal koke,bare trekke!!vanskalig å koke fileer,faller lett fra hverandre.mye bedre å steke eller ovnsbake;-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136473331 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 8. januar 2008 #4 Del Skrevet 8. januar 2008 Det beste med laks er å steke den... ) å knall godt med ris og berne... me du kan trekke den, du kokker opp vannet å setter gryta til siden å ha fisken oppi.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136474541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥♥mortil4♥♥ Skrevet 8. januar 2008 #5 Del Skrevet 8. januar 2008 Har aldri kokt laks, men det blir noe lignende dersom du legger den i folie, og ovnsbaker den. Tipper en 1/2 times tid, på 180 grader. Det er lett å sjekke når den er ferdig, bare åpne folien, og se om fislen "deler" seg, og er pent rosa Ellers kan jeg anbefale den stekt, med salt, og pepper. Kjempegodt. Idag laget jeg fiskepinner av laksefilet Fant oppskrift i det nyeste foreldre og barn bladet. Delte fileten i passe biter, duppet dem i først mjøl, så egg, og til slutt griljermel/strøbrød, og stekte dem på middels varme til de var gylne. De var helt nyyydelige :) Og enkle å lage. Hadde kokte poteter, gulrot, kålrot, smør, og rømme til. Mmmmmm... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136475323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Truseprinsesse Skrevet 8. januar 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 8. januar 2008 Takk for svar. Ringte på mamma også så det blir nok ovnsbakt laks i dag. Har kjøpt med poteter og lofoten fiskesaus(vet ikke om den er god, men tenkte å prøve). Jeg kjøpte noen fileter som var sitron og peppermarinert. Tror det blir godt. Jeg spiser veldig lite fisk, og skal skjerpe meg nå framover. Om dere har noen andre gode retter med annen fisk, så setter jeg også pris på det!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136475734 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*bubbs* Skrevet 8. januar 2008 #7 Del Skrevet 8. januar 2008 Om du baker dem i ovnen og de er marinert så trenger du ikke saus til. Bare sleng på en dert med creme fraiche (?) over hvert laksestykke og ha litt smør i formen. Det blir saftig og godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136475890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Truseprinsesse Skrevet 8. januar 2008 Forfatter #8 Del Skrevet 8. januar 2008 Jeg har rømme.. Går det fint eller? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136475908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*bubbs* Skrevet 8. januar 2008 #9 Del Skrevet 8. januar 2008 sikkert mye sunnere enn saus. jeg setter dem på 175 grader. da må de stå i ca 20 min, men det kommer jo an på hvordan du deler filetene. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136475920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Truseprinsesse Skrevet 8. januar 2008 Forfatter #10 Del Skrevet 8. januar 2008 Takk for tipsene, jenter! Laksen ble kjempegod og nå skal jeg jaggu spise fisk myyyyye oftere. Veldig positiv opplevelse.. :D:D Tror jeg har fått litt mer voksne smaksløker gitt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136477667 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sikat Skrevet 8. januar 2008 #11 Del Skrevet 8. januar 2008 Ofte man får seg positive opplevelser når man bare tør å prøve Filet av hvitfisk er også kjempesnadder å lage i ovn. Og for ikke å snakke om seifilet stekt i panna m stekt løk og revet gulrot! Sjekk www.godfisk.no masse inspirasjon til gode fiskemiddager Nammenam tror d blir no fisk til middag i morra gitt Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/136472681-hvordan-lage-laks/#findComment-136477860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå