Gjest Skrevet 4. januar 2008 #1 Skrevet 4. januar 2008 Jeg liker å lage lit sånne "cremy" retter...men matfløte er jo sp inni heiteste usunt...alternativer??
Gjest Skrevet 4. januar 2008 #3 Skrevet 4. januar 2008 Kesam eller lettrømme blandet med lettmelk funker i endel retter.
Lykkelig g~g~j Skrevet 4. januar 2008 #6 Skrevet 4. januar 2008 jeg bruker lett melk i noen retter ... eks til fløtepoteter og sauser.. melk tykner når man koker d så d syntes jeg funker bra, evt har jeg i litt gjevning...
Gjest Skrevet 4. januar 2008 #7 Skrevet 4. januar 2008 takk damer jeg prøver å leve litt sunnere ser dere
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå